Norge og treneren starter sesongen med seier | Nyheter, sport, jobber
Norges college-bøyler Lauren Adams (3) og Taylor Adams (5) satte defensive klemmer på Stephensons Melissa Johnson (23) i Knights» sesonginnledende seier over gjestende Eagles på Norway High School torsdag kveld. (Foto: Dennis Mansfield/Daily News)

NORGE — Det ble vinn-vinn for Norway Knights kvinners universitetsbasketlag torsdag kveld.

Ikke bare besøkte Knights (1-0) Stephenson 47-24 i sin første kamp for sesongen, men det var også den første seieren for førsteårssjeftrener Brian Adams, som tok over laget til tidligere trener Joe Tinti.

«Jeg har vært med seniorene i tre år» sa Adams. «Jeg trente dem på JV deres andre år, så var jeg universitetsassistent i fjor.»

Og Knights gjennomførte trenerens spilleplan mot de tilreisende Eagles (0-2), ved å bruke en kvelende defensiv presse for å tvinge frem mange turnovers. Dette inkluderte Norge som tok ledelsen 18-0 i første kvarter.

«Vi ønsker å ha muligheten til å spille på flere måter i løpet av en kamp», sa Adams. «Denne gruppen insisterte ikke mye. Siden det var nytt for dem, ønsket vi å bruke mye tid på det i går kveld.

Norges Donna VanHolla (00) og Paytan Carlson (23) samles om Stephensons Adria Ruleau (12) i kampen om en løs retur i Knights» 47-24-tap mot Eagles på hjemmebane torsdag. (Foto: Dennis Mansfield/Daily News)

«Vi tvang 48 omsetninger, noe jeg selvsagt er veldig fornøyd med,» han la til. «Min forventning for i går kveld var bare at de skulle fly rundt på banen og presse alt.»

Norge ledet til pause 28-13, og Eagles klarte aldri å sette sammen et skikkelig rally mot norsk press.

Taylor Adams slo de seirende Knights med 15 poeng, og Andi Carlson slo også dobbelen med 10 poeng.

Lauren Adams med 9 poeng, Hannah Burklund med 6 poeng, Jada Freudinger med fire poeng og Sarah Tinkey med tre poeng scoret også for Norge.

LADYCATS 50, HORNETS 15

Norsk universitetshovedtrener Brian Adams leder sine Knights til deres sesonginnledende seier over Stephenson på hjemmebane torsdag kveld. (Foto: Dennis Mansfield/Daily News)

ELCHO, Wis. –Isabella Millan scoret 24 poeng for å lede den besøkende Florence Ladycats til en 50-15 seier over Elcho Hornets i kvinnenes universitetsaksjon torsdag kveld.

Men Millans største poeng kan være de hun ennå ikke har scoret. Juniorcageren er bare fem poeng unna å treffe 1000-merket for videregående karriere.

Men milepælen må vente til minst tirsdag, da Florence er vertskap for Tomahawk klokken 19.15.

Til tross for den store seiersmarginen, var Millan den eneste Florence-hoopsteren som traff doble mål, samtidig som han klarte fem returer og en tyveri.

«Elcho var shorthanded» sa Florence-trener Brad Perry. «De hadde bare fem spillere.»

Florence (3-1) utnyttet ikke bare dybdeforskjellen på resultattavlen, men ga også noen av de yngre spillerne på laget litt tid på banen med totalt 10 spillere i aksjon mot Hornets (1-4) ).

Morgan Tomczak hadde åtte poeng, to returer, to stjeler og et blokkert skudd i seieren, mens Kamdan Johnson delte ut syv assist igjen med syv poeng, 10 returer, fire stjeler og to blokkerte skudd.

«(Og) vi hadde bare ni omsetninger», sa Perry. «Vi gjorde en god jobb med å ta vare på ballen.»

Perry berømmet også lagets innsats på glasset, med Ladycats som tok totalt 55 returer. Victoria Peterson ledet an med 13 brett, sammen med fire poeng, tre stjeler og en assist.

Andre bidragsytere i Firenze inkluderer Hannah Holdaway med fem poeng, syv returer og to stjeler; og Ashley Peterson med to poeng, to returer, to assist og et blokkert skudd.

COPPER KINGS 76, FJELL 42

CALUMET – The Iron Mountain Mountaineers hang sammen med vert Calumet i halvparten i begge lags sesongåpning torsdag, men Copper Kings eksploderte for 32 poeng i tredje kvartal og slo deretter Mountaineers 76 -42 i en West Pac Conference-kamp.

Calumet, et pressende og løpende lag med gode perimeterskyttere, scoret 25 poeng i første kvartal for å ta en ledelse på 14 poeng, men Mountaineers kjempet til en 16 poengs uavgjort i andre kvartal for å holde seg innenfor 14 ved pause.

I det tredje kvarteret mistet Iron Mountain startgarden Emma Ellis på grunn av skade og startgarden Anja Kleiman på grunn av feilproblemer og Copper Kings benyttet anledningen til å ta ledelsen 73-33 etter tre.

«I kveld var en kamp fra starten av, slik vi visste det ville bli,» sa IM-trener Karen Ellis. – Jeg synes vi klarte begge ender av banen bra i første omgang. I tredje kvartal … utnyttet Calumet (skaden og feilene) og tvang frem flere turnovers som vi ikke kunne komme tilbake fra.

Iron Mountain ble fulgt av senior Ellison Powell, som hadde 12 poeng. Kleiman la til ni, Ellis avsluttet med åtte og Callie Bianco scoret sju.

Laina Kariniemi ledet tre tosifrede målscorere for Calumet med 24 poeng.

«Jeg så mange gode ting i kveld og selvfølgelig ting å foredle», Trener Ellis la til.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *