Norov stopper russerne med droner og sel. De fanget også sønnen til oligarken Yakunin

Norges statsminister Jonas Gahr Stre sa det er helt uakseptabelt at utenlandske flytjenester flyr droner over Norge. Bare den siste uken har politiet avdekket tilfeller av droner som svever over beskyttede objekter eller noen som har tatt bilder av bymurer.

Sist gang politiet grep inn i byen Hammerfest helt nord i Norge. Finnmarksregionen berører den russiske grensen ved inngangen og flytende naturgass (LNG) behandles i regionen. Først lanserte Norge denne infrastrukturen som Europas viktigste gassleverandør de siste årene for å beskytte seg, spesielt mot russerne.

Andrei Yakunin:

Rut Oban fikk forbud mot å bruke dronepellets i norsk luftrom og satt fengslet i årevis for brudd på norsk terrorlov. I forrige uke advarte den russiske ambassaden i Oslo alle som skal på ferie til Norge om å ikke ta med seg kameraer og kameraer og ikke ta bilder av norsk infrastruktur.

Opprinnelig fra Norge sa politiet da han sist ble pågrepet at han er 17 år, har en russisk og britisk religion og en virksomhet i Italia. Beskrivelse av sangens svar på den unge mannen Yakunin.

Politiet pågrep ham 17. januar i Hammerfest og beslagla dronene hans og elektronisk utstyr, som han analyserer. Innholdet i dronefilene er ekstremt viktig for ppad, sa aktor Anja Mikkelsen Indbjørov. Ved senteret bekreftet politiet at han ble identifisert som Andrej Jakunin, som ble arrestert mandag.

Jeg er en britisk statsborger, jeg er ung fra Yakunin

Yakunins far, Vladimir, ble ansett som en av fortidens mektigste russiske oligarker. han brakte ned de russiske jernbanene og falt i en tett sirkel rundt diktator Vladimir Putin. USA innførte sanksjoner mot ham for aktivt å støtte okkupasjonen av Krim. Kreml-kritikeren Mikhail Khodorkovsky sa i fjor at den russiske regimehunden Vladimir Yakunin også hadde kontakter i den tsjekkiske regjeringen.

Mr. Andrej Yakunin er en av grunnleggerne av Venture Investments & Yield Management, som tidligere har investert i hoteller i Russland og Europa. Han har investert 150 millioner euro i Italia alene, noe som er langt unna oligarkene på Forbes-magasinets liste.

Ifølge portalen The Barents Observer sa norsk politi at mobberen i år dukket opp i den russiske hæren, da han uttrykte sterk motstand mot invasjonen av Ukraina. Sett deg ned også. I et av medieintervjuene sa den unge mannen fra Yakunin at han ikke var enig med ulven og aldri stemte på Putin.

Han skjøt opp dronen fra yachten Firebird, som har kretset Picbergs og i følge norsk skikk siden sommeren seilt hit under britisk flagg. Og først og fremst er hans britiske religion nå nevnt av faren, selv om politiet fant Yakunins russiske pass om bord.

Nordmenn burde forakte dem som en brite. Han visste at det var dronen hans. Men han hadde ingen grunn til å tro at det var ulovlig. Han er britisk statsborger, sier han for å appellere til klienten. Dommer Nicmn sendte Jakunin i varetekt i to uker tirsdag, midt i frykt fra politiet for at han kunne rømme.

Før Jakunin arresterte unge nordmenn seks russere av samme grunn, inkludert fire i landsbyen Mosjøen i sentrum av landet, en i Tromsø i nord og en i Kirkenes nær grensen til Russland. De kom inn i Norge fra Finland og utga seg for å være turister.

Den ene tok bilder av militærhelikoptre på flukt, den andre hadde terabyte med bilder og videoer lagret på veggen, skrev avisen The Guardian. For øyeblikket er for eksempel Vitaly Rustanov, som ble fjernet fra Storskog-grensevakten, femti år gammel. Han er den eneste føflekken på den russisk-norske arktiske grensen.

Russeren ville inn i verden med to droner og en enorm mengde lagrede bilder og videoer. Vads byrett sendte ham i varetekt i to uker etter anmodning fra politiet, fordi det er fare for at han vil forsøke å rømme ved løslatelse. Jeg har et russisk pass og et israelsk pass. På grunn av dronene har to nordmenn så langt fått flyforbud.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *