Norse Atlantic Airways velger Tickitto for å gi kunder billetter til sport, live-arrangementer og attraksjoner

Medlemsinnlegg

London, Storbritannia og Arendal, Norge 1. desember 2022: Tickitto AI Limited har annonsert sitt partnerskap med Norse Atlantic Airways for å gi kundene deres tilgang til de beste aktivitetene på alle deres destinasjoner.

Tickitto har bekreftet at deres Events Marketplace nå er tilgjengelig for alle Nordic Atlantic-kunder for å bestille billetter til store live sports- og musikkarrangementer, så vel som det beste innen teater. Alt dette kompletteres av et komplett utvalg attraksjoner, kulturturer og opplevelser på utvalgte destinasjoner. Arrangementsplattformen vil være tilgjengelig samtidig på Norse Atlantics britiske og franske nettsider.

Tickitto ble grunnlagt i 2019 og gir tilgang til tusenvis av arrangementer som tilfredsstiller alle behovene til kundene deres. Fra høyprofilerte idretter som NBA og NFL til de mest ettertraktede livemusikk-arrangementene i Carnegie Hall i New York eller House of Blues i Boston. Tickittos plattform har også det beste fra Broadway og West End, samtidig som den tilbyr raske muligheter for fornøyelsesparkpass på alle norrøne Atlanterhavsruter. Tickitto-plattformen tilbyr også et komplett utvalg av turer og attraksjoner i alle større byer i Nord-Amerika og Europa.

Zoe Osborne, leder for kommersielle partnerskap i Norse Atlantic, sa: «Dette er et spennende tillegg til porteføljen av tjenester vi tilbyr våre kunder. Vi vet at våre kunder liker å planlegge reisen med de beste aktivitetene og ønsker å unngå skuffelse ved å bestille på forhånd. Med Tickitto gir vi dem tilgang til de store navnene og spektakulære engangsbegivenheter, men vi sørger også for å dekke dem med tilgang til turer og attraksjoner.

Dana Lattouf, administrerende direktør i Tickitto, sa: «Vi er glade for at Norse Atlantic har valgt Tickitto for å hjelpe kundene med å få mest mulig ut av turen. Vi vil tilby en white label billettløsning for Norse, og vi er stolte av å være den utpekte partneren for dette viktige prosjektet. »

Tickitto ble designet for å løse et problem for forbrukerplattformer som ønsker å tilby verdiøkende tjenester til sine kunder, men finner betalte arrangementer for komplekse på grunn av forsyningskjedens fragmenterte natur. Tickittos API er anerkjent som den mest intuitive løsningen for å få tilgang til det globale tilbudet av betalte arrangementer. I løpet av dager etter å ha startet implementeringen, var kundene våre klare til å tilby en komplett billettløsning til sine kunder. For partnere som ikke ønsker å integrere API i sin egen digitale plattform, tilbyr Tickitto en white label eller hybridløsning. Introduksjonen av Tikety.com sommeren 2022 betyr at Tickitto også tilbyr en pålitelig direkte-til-kunde-løsning, som Careem har integrert i sin Super-app.

Dette ble lagt ut i Medlemsnyheter-delen av Bdaily av

tickitto
.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *