Norsk dansegruppe danser til «Kala Chashma» på Times Square i viral video

Norsk dansecrew, Quick Style, har nok en gang imponert internett med nok en energisk forestilling. Denne gangen nådde dansegruppen Times Square i New York. Det som er mer interessant er kjærligheten og støtten de fikk fra tilskuere og noen av fansen deres som tålmodig ventet på deres ankomst. Quick Style valgte det populære Bollywood-nummeret Kala Chashma å danse til, og lot alle bue og heie på dem.

Den energiske koreografien inkluderte også en komisk sketsj ved starten, så snart Kala Chashmah spiller, sparker et av bandmedlemmene en annen for å slå dem i bakken. Men når banen øker farten, twerker bakkemedlemmet og forsterker stemningen. Hele gruppen fremfører deretter all koreografien synkronisert, og koordineringen deres har høstet stor ros på nettet.

Quick Style engasjerer også seerne ved å oppmuntre dem til å synge med på sporet. I mellomtiden fanger mengden rundt dem øyeblikket på sine mobile enheter. Mens de delte videoen på nettet, sa gruppen at forestillingen var deres «time square takeover». Se videoen nedenfor:

Dansevideoen har allerede fått over 2 millioner visninger på bildedelingsappen og tonnevis med likes i kommentarfeltet. En bruker skrev: «Rask stil, du er magisk», en annen la til: «De gir meg alle så mye positivitet. Kjærlighet fra India. En annen ble med, «Banger. Historie i bevegelse. »

For de som ikke vet, skapte gruppen allerede en del oppsikt da videoen av deres desi-opptreden i et bryllup spredte seg som en ild i tørt gress på internett. I det virale klippet opptrådte dansegruppen på flere hit Bollywood-numre inkludert Chura Ke Dil Mera, Sadi Gali, Tumse Milke Dil Ka og Kala Chashma. Den virale dansevideoen har fått over 20 millioner visninger på YouTube.

Opprinnelig vises Kala Chashmah i sporlisten til filmen Baar Baar Dekho av Sidharth Malhotra og Katrina Kaif. Gjenskapt av Badshah, har sangen høstet global kjærlighet og fortsetter å toppe Indias julespilleliste.

Les alle Siste Buzz-nyheter og siste nytt her

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *