Norsk Dronning Sonja: Amerikansk Nev, hva er monarkiet

Amerian, du aner ikke hva et rike er. Ikke rart han ikke fikk det til. Amerikansk jeg forstår ikke hva det er. De liker det ikke. Han trodde han kunne gjøre hva han ville med meg, han ville ikke engang true oss på noen måte. Selv når vi er uenige om noen ting, er vi sammen. Jeg føler familien min er veldig nær meg på en ny og søt måte, sa dronningen på pressekonferansen.

Den norske kongens medhustru har kalt datterens forlovede Durek Verrett en stor mann og ifølge henne er det svært befriende å være sammen med ham. Kongen og Dronningen har bestemt seg for å ta imot datteren deres, men de beklager at de ikke kan utføre sine offisielle kongelige plikter. Hun vil alltid ha tittelen prinsesse.

Hun er vår datter, og hun kommer til å klare seg. Hun er derfor prinsesse Martha Louise, sa kongen, og sa at i alle aktiviteter knyttet til kongefamilien var datteren hans veldig talentfull, og det er synd at hun bestemte seg for å gi opp.

Prinsesse Martha Louise av Norge slapp tirsdag en uttalelse om at hun ikke offisielt vil representere den norske kongefamilien. Årsaken til dette er antallet spørsmål som den siste tiden har dukket opp om forloveden hennes.

Martha Louise og Durek Verrett annonserte forlovelsen i juni 2022. Sammen skapte de en familie kalt Princess and Aman, som de har blitt kritisert for. I 2019 bestemte prinsesse Pitom, som tidligere hadde utgitt en bok om hvordan man kommuniserer med engler, etter å ha konsultert familien sin for ikke å bruke tittelen i forretningsaktiviteter.

Prinsessen har døtrene Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah med sin første kone, som døde i 2016. Eksmannen hennes, forfatteren Arim Behn, begikk selvmord 1. juledag 2019. Ifølge norske medier flytter prinsessen og døtrene hennes til California.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *