Norske gjester på Tomaszów rådhus

I Tomaszów observerte de fremdriften i arbeidet som ble utført blant annet på rådhuset, tilpasset tilgjengelighetsstandarder. Møtet ble også deltatt av representanter for våre partnere, nemlig Tomaszów kommune, avdelingen til Universitetet i Łódź og stiftelsen «Widzieć Młodych».

Gjestene ble ønsket velkommen til byen vår av president Marcin Witko. – Dette er et stort prosjekt som gjennomføringen er mulig takket være det harde arbeidet fra mange mennesker. Takk for støtten, sa presidenten.

La oss minne deg på at også innenfor rammen av dette prosjektet, blir «Solidaritet»-parken revitalisert i Tomaszów.

Byen Tomaszów Mazowiecki implementerer et prosjekt kalt «TOMASZÓW MAZOWIECKI – Positiv energiarena: styrking av sosial og økonomisk samhørighet og forbedring av kvaliteten på det naturlige miljøet i Tomaszów Mazowiecki» finansiert under programmet «Lokal utvikling» til det europeiske økonomiske samarbeidsområdets finansielle mekanisme. og den norske finansieringsmekanismen 2014-2021. En av oppgavene er å tilpasse rådhusbygget til behovene til personer med spesielle behov, effektene av allerede er synlige. Kontorbygget har gjennomgått en metamorfose. Det er heis som skal gjøre det lettere for eldre og funksjonshemmede å bevege seg rundt på kontoret.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *