Norske Ruud ser ut til å forbedre seg etter Djokovics tap i ATP Finals

TURIN, Italia, 20. november (Reuters) – Norske Casper Ruud mener dette året har vært en god overraskelse til tross for flere finaletap, inkludert søndagens ATP-finaler, og sa at han ikke hadde nådd sitt fulle potensial.

Ruud tapte 7-5 6-3 for Novak Djokovic i ATP Finals-tittelkampen etter at serberen utnyttet sin kraftige forehand for å knekke Ruud i den fjerde kampen i andre sett.

Den 23 år gamle nordmannen har hatt et flott år – nå sin første Masters 1000-finale i Miami Open før han gikk videre til French Open og US Open-finalene.

«Samlet sett, hvis du tilbød meg å avslutte året som nr. 3, for å spille finalen som jeg spilte, 1. januar i år, ville jeg sannsynligvis signert kontrakten med en gang. Ingen tvil om det,» sa Ruud . under en pressekonferanse.

«Jeg føler selvfølgelig at jeg har spilt god tennis i år, men jeg føler fortsatt at jeg kanskje ikke har nådd toppen eller forhåpentligvis spilt min beste tennis i livet mitt så langt.»

Ruud har som mål å starte det nye året med et smell ettersom flere øyne vil rette seg etter et vellykket 2022.

«Jeg gleder meg til å reise til Australia og starte en ny sesong. Jeg gleder meg til å spille best av fem sett igjen. Jeg tror at for Australian Open kan jeg si at jeg allerede har sultet etter et godt resultat og la oss se hvordan neste år blir, sa han.

«Jeg mener, jeg spiller ikke tennis fordi jeg vil at media skal skrive gode (ting) om meg eller skrive at jeg vant eller hva som helst. Jeg spiller fordi jeg liker konkurranse. Jeg elsker å prøve å vinne. Det er det jeg må fokusere på på.»

Australian Open starter 16. januar i Melbourne.

Rapportering av Tommy Lund i Gdansk; Redigering av Ken Ferris

Våre standarder: Thomson Reuters Trust-prinsipper.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *