Norske skilandslag for kvinner kvalifiserer seg til delstatsfinaler | Nyheter, sport, jobber


Norske skilandskvinner, fra venstre, Ingrid Holt, Linnea Boehmfeldt, Grace Schiltz, Ella Rizzo, Sofia Ruesch, Megan Bittinger og Sophia Fornetti samles mandag på Crystal Mountain. (Med tillatelse bilde)

Thompsonville, Mich. – Skilaget for jenter på videregående skole går videre til MHSAA State ski-finalen 26. februar etter å ha blitt nummer to i det regionale mesterskapet mandag på Crystal Mountain i Thompsonville.

Dette er bare andre gang på de siste 13 årene at et skilag fra denne regionen har kvalifisert seg til finalen. Regionene inkluderte to individuelle arrangementer, en slalåm og et storslalåmrenn.

Resultatene fra hvert løp kombineres ved å bruke sluttresultatet til hvert lags topp fire.

De tre beste lagene i sin region går videre til finalen. Totalt deltok 13 skoler med 72 jenter og 69 gutter.

Norge vant slalåmrennet med hele 59 poeng.

Great Northern Alpine ble nummer to med 64, tett fulgt av Harbor Springs på tredjeplass med 65 poeng.

Knights ble ledet av Ella Rizzo på 4. plass. Sofia Ruesch endte på 12. plass med Megan Bittinger på 17. plass og Sophia Fornetti rundet poengsummen på 26. plass.

«Vi gjorde en flott slalåm» » sa Norges hovedtrener John Bittinger. «Det beste vi har gjort som et lag siden Ted Fornetti og jeg har vært trenere. Vi plasserte fem ryttere blant de 30 beste. Selv om du bare teller de fire beste, flytter det andre laget nedover listen med en sterk femte rytter. Ingrid Holt ble nummer 29.

Norge plasserte sine seks løpere blant de 30 beste i storslalåm. Harbor Spring vant arrangementet med 47 poeng, hvor Norge scoret 69 og Great North Alpine på tredjeplass med 74 poeng.

Rizzo ledet an igjen med en 11. plass, etterfulgt av Bittinger og Ruesch på henholdsvis 16. og 17. plass. Fornetti fullførte scoringen igjen med en 25. plass. Grace Schiltz og Holt hadde 27. og 28. plassering.

«Vi var litt på spissen i GS i dag» Bitinger lagt til. «De myke forholdene var vanskelige for våre tre beste ryttere, og ingen endte blant de ti beste. Det var et sjokk for oss fordi de gikk veldig fort på ski i GS. Den gode nyheten er at de tre neste kom sammen og alle gikk sitt beste på ski hele året. De seks på topp 30 ga oss et betydelig poengovertak over alle lag bortsett fra Harbor Springs som sikret oss andreplassen sammenlagt.

Norge stilte også på sitt første herrelag på fire år på regionalt hold. Med bare fire gutter på listen, klarte Knights å bli nummer 10. Ben Fornetti ledet an i begge arrangementene med en 17. plass i slalåm og en 28. plass i GS. Skyler St John endte med en 41. plass i slalåm og 52. plass i GS.

«Vi var stolte av herrelaget» » sa Bittinger. «Å stille med bare fire ryttere og passere tre andre lag for å ta 10. plass var flott for dem. De har noe å gjøre neste år.

Det norske damelaget skal til landsfinalen 26. februar på Nubs Nob i Harbor Springs.

«Å vinne vil være litt utenfor rekkevidde for oss, men i skirenn kan alt skje. » » sa Bittinger. «Vi konkurrerte i det som regnes som den tøffeste regionen for skiracing, og vi vant slalåmen, så hvis vi treffer alle i delstater som vi gjorde i regionale konkurranser, hvem vet,» Bitinger lagt til.Dagens siste nyheter og mer i innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *