Norske skiløpere starter sterkt med 2. plass | Nyheter, sport, jobber


Norske alpinløpere (lr) Ella Rizzo, Megan Bittinger og Maria Fornetti viser frem sine medaljer vunnet på invitasjon fra Houghton High School med fem skoler tirsdag i Mount Ripley. (Med tillatelse bilde)

HOUGHTON – Norges alpintlag for universiteter startet tirsdag sesongen på Mount Ripley i Houghton med en andreplass i femskole-arrangementet.

Houghton, Marquette, Ironwood og Harbor Springs konkurrerte også i to-løpskonkurransen med en kombinert tid på to storslalåm og to slalåmrenn.

Knights damelag ble ledet av Ella Rizzo som ble nummer tre i slalåm og fjerde i GS.

Megan Bittinger avsluttet dagen med en andreplass i slalåm og sjuende i GS. Seniorkaptein Maria Fornetti kjørte til en tredjeplass i GS og 15. plass i slalåm.

Avrundet Norges poengsum, endte Sofia Ruesch på 10. plass i GS og 19. plass i slalåm.

På guttesiden endte Ben Fornetti, den eneste mannlige Knight-rytteren, GS på en 9. plass.

«Vi hadde en flott dag i dag totalt sett, og andreplassen var eksepsjonell,» sa Norge-trener John Bittinger. «Ella, Megan og Sofia hadde sine beste racingresultater på videregående. Det er lett å få gode lagresultater når så mange løpere har sine beste dager samtidig.

En annen ridder savnet så vidt å vinne en medalje.

«Maria gjorde en feil i slalåmen som hindret henne i å nå pallen selv om hun hadde den fjerde raskeste tiden i sitt andre løp, noe som flyttet henne til 15. plass. sa trener Bittinger. «Vi stilte også med to nye Knight-ryttere i dag med Linnea Boehmfeldt og Grace Schiltz som startet sine første starter i videregående racing. Linnea og Grace fullførte begge løpene sine på det som regnes som UPs tøffeste bakke for racing.

For kvinnelagsresultater vant Marquette (32) tirsdagens arrangement, etterfulgt av Norge (63), Harbor Springs (98), Houghton (120) og Ironwood (141).

Knights reiser til Marquette på tirsdag for neste UP-konferanseløp.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *