Nyheter: BYD introduserer elbiler i Europa

BYD (Build Your Dreams) annonserte strategiske partnerskap med eksisterende aktører: Louwman i Nederland, Hedin Mobility Group i Sverige og i Tyskland, Nic. Christiansen Group i Danmark, RSA i Norge og Shlomo Motors i Israel. I første omgang vil hovedfokus være på Benelux- og skandinaviske markeder.

BYD

De første BYD-personbilene skal leveres til kunder i fjerde kvartal 2022. Et eksempel på dette er HAN. Sedanen har en luksuriøs finish og utmerket ytelse. HAN har to elektriske motorer som gir firehjulsdrift. Den kombinerte ytelsen til tomotorsystemet er 380 kW (516 hk), som muliggjør en akselerasjonstid på 0-100 km/t på 3,9 sekunder.

BYDs helelektriske TANG SUV lover plass til opptil 7 personer. Modellen har fått sin debut i det konkurranseutsatte elektriske SUV-markedssegmentet siden lanseringen i august i fjor i BYDs norske pilotmarked. Akselerasjon fra 0 til 100 km/t tar 4,6 sekunder.

Den kompakte ATTO 3 er den første SUV-en bygget på BYDs e-Platform 3.0. Denne C-segment SUVen tilbyr blant annet varmepumpe som standard.

Teknologisk innovasjon er en integrert del av BYDs elektriske personbiler. I løpet av de siste tiårene har BYD fokusert på å utvikle teknologier som BYD-koboltfrie jernfosfatbatterier, elektriske motorer, elektroniske kontrollsystemer og bilbrikker. Resultatet av disse forsknings- og utviklingsinnsatsene er Blade-batteriet. Denne teknologien ble utviklet for å gi ytelse og en bedre kjøreopplevelse. BYD eier den vertikale forsyningskjeden for sømløs integrasjon og full kontroll over produksjonen, inkludert halvlederproduksjon.

Det europeiske markedet er ikke helt nytt for BYD. BYDs europeiske hovedkvarter ligger i Nederland; det har vært hjemmet til BYD siden 1998 med kontorer i flere europeiske land, samt et produksjonssted i Ungarn for sin vellykkede eBus-virksomhet. BYD har siden inngått mange partnerskap med europeiske partnere og fått en forståelse av europeiske kunders forventninger.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *