Nyheter: BYD kunngjør målpriser

Forhåndssalgsprisen på BYD ATTO 3 er €38 000. Forhåndssalgsprisene på BYD HAN og TANG er €72 000. Disse forhåndssalgsprisene er for Tyskland som en referanse for Europa og kan variere fra land til land. BYD HAN, BYD TANG og BYD ATTO 3 vil bli vist frem på årets Paris Motor Show i oktober 2022.

BYD

BYD lanserer sin europeiske kommersielle offensiv med tre 100 % elektriske modeller. Den romslige ATTO 3 ble designet med den europeiske kunden i tankene. BYD ATTO 3 er den første SUV-en basert på BYDs e-Platform 3.0. Denne SUV-en i C-segmentet har innovasjonen til BYD EV (Standard Heat Pump)-teknologi og tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner som Blade-batteriet.

BYD ATTO 3 er et ekte blikkfang i BYD med sin silhuett og lettmetallfelger. BYD ATTO 3 er utstyrt med et batteri med en kapasitet på 60,48 kWh og lover en rekkevidde på 420 kilometer (WLTP).

AV HAN

BYD HAN er en sedan. BYD HAN har to elektriske motorer som gir firehjulsdrift, noe som skal forbedre sikkerhet og kjøreegenskaper. Den kombinerte kraften til dobbeltmotorsystemet leverer 380 kW (516 hk) med akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 3,9 sekunder.

AV TANG

Et annet produkt, men i kombinasjon med 7 seter, er BYD TANG. Denne store firehjulsdrevne bilen har tatt veien inn i det konkurransedyktige elektriske SUV-segmentet siden lanseringen i BYDs pilotmarked i Norge i fjor. BYD TANG er også utstyrt med Blade-batteriet. Sprinten fra 0 til 100 km/t tar 4,6 sekunder.

I hjertet av BYDs elektriske personbilmodeller er BYDs teknologiske innovasjon. I løpet av de siste tiårene har BYD fokusert på å skaffe seg kunnskap om banebrytende teknologier som BYDs koboltfrie jernfosfatbatterier, elektriske motorer, elektroniske kontrollsystemer og applikasjonsspesifikke brikker.

BYD tilbyr 8 års juridisk garanti på batteriet.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *