OL 2022: den forferdelige fiaskoen til den norske Ingrid Tandrevold utsatt for ubehag ved ankomst forfølgelsen (video)

Bronsemedaljen syntes han var lovet. Men norske Ingrid Tandrevold ble utsatt for en forferdelig fiasko og ubehag denne søndagen i finalen i kvinneforfølgelsen (skiskyting) i OL i Beijing 2022.

Hun krysset målstreken utslitt. Så mye at hun måtte bæres av et medlem av den norske delegasjonen og en italiensk motpart for å forlate målområdet. Men inntil siste kilometer var det ingen grunn til å tenke seg at Ingrid Tandrevold skulle oppleve en slik ulempe.

Mens hennes landsmann Marte Olsbu Roeiseland var på vei mot gullmedaljen, kom hun ut av det siste skuddet på 3. plass. Men hun kollapset plutselig og mistet ti plasser for til slutt å krysse målstreken klokken 14e rang før de blir behandlet av leger. I tillegg til de ekstremt vanskelige forholdene, mellom kulde, snø og vind, kan høyden til Zhangjiakou-banen, som ligger på mer enn 1700 meter, være årsaken til dette ubehaget. Nyheten om skiskytteren ville imidlertid være betryggende. Før herreløpet indikerte France Télévisions at Ingrid Tandrevold gjorde det bra, og siterte spesielt ledelsen for det norske laget.

Det er ikke første gang hun opplever denne typen ubehag. For et år siden, på sprinten i Öberhof (Tyskland), hadde hun allerede blitt tvunget til å stoppe midt i løpet på grunn av et pusteproblem. På slutten av sprinten, i den kinesiske hovedstaden, måtte hun også få hjelp av medlemmer av organisasjonen da hun ankom.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *