Orkanen Ingunn fra Norge gir milde temperaturer

Orkanen «Ingunn» bringer for tiden milde temperaturer på opptil 15 grader Celsius til Tyskland. Dette fikk norsk politi til å advare befolkningen om vindkast på opptil 180 kilometer i timen.

det vesentlige i korte trekk

  • Tyskland forventer i de kommende dagene vårtemperaturer opptil 15 grader.

  • Utløseren for dette er en gigantisk orkan ovenfor Norge.

  • Norsk politi varsler vindkast på opptil 180 kilometer i timen.

Snø, frost og frysninger er trolig nå en saga blott: til midten av februar kan milde temperaturer nå 15 grader Celsius.

Jeg er på video: Kaldt, vått og uforutsigbart: «Fettauge» forårsaker uvanlige værforhold i Tyskland

Våren i Sentral-Europa våkner for tidlig på grunn av en orkan

Disse milde temperaturene skyldes en orkan utenfor kysten av Norge midt på vinteren. I et intervju med «Bild» forklarte den kvalifiserte meteorologen Dominik Jung hva som skjedde når det gjelder vær: «Nå presser orkanen utenfor kysten av Norge virkelig vår milde sørvestposisjon! Etter Hoch Enno slutter Margit Hoch Frank seg til oss på sørsiden av orkanbasen.»

Under orkanen i Sentral-Europa, en Våroppvåkning Norsk politi varsler vindkast på opptil 180 kilometer i timen. «Ingunn» er ansvarlig for dette. Dette er hva norske meteorologer kalte uværet.

Stormvarsler i Norge

I følge beregningene, Ingunn ankommer Midt-Norge rundt middagstid onsdag (31. januar) og nordover torsdag (1. februar).

Meteorologer beskriver stormen som en «Orkanen XXL«. Det startet som en middels stormdepresjon, men intensiverte raskt, sa Jung. «Dette betyr at lufttrykket i sentrum av depresjonen falt veldig raskt med minst 24 hektopascal på 24 timer, og kvalifiserte meteorologer snakker om bombogenese. . Bassen blir virkelig stor som en eksplosjon! Klimaendringene hilser deg, vi vil høre denne støyen oftere.»

Jeg er på video: Pollenallergi: dårlige nyheter for alle allergikere

En av de varmeste vintrene siden 1881

Mens det er stormer i Nord-Europa, er våren i ferd med å komme i Tyskland: men med de milde temperaturene kommer også de første vårplagene til landet, som meteorologen forklarer: «De første aler- og hasselpollen flyr allerede, de første tidlige oppblomstringer dukker opp fra bakken. Mann, du føler allerede våren i disse dager. Men du bør ikke gi opp vinteren ennå.

For bare noen uker siden var Tyskland inne i vinterens grep: med tonnevis med snø, raskt fallende temperaturer og farlig is har det først nylig skapt kaos på veiene.

Denne sesongens allerede ekstremt milde vinter fortsetter. Med en gjennomsnittstemperatur på 1,5 grader er det en av de varmeste vintrene siden 1881, som rapportert av «Bild».

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *