Oslo Individual (F): Løpet utsatt til fredag

Marie Mahé, Media365, publisert torsdag 29. februar 2024 kl. 14.40

Denne torsdagen meldte Det internasjonale skiskytterforbundet at kvinnenes individuelle program til Oslo er utsatt til denne fredagen.

Det blir ikke skiskyting denne torsdag ettermiddag. Det var imidlertid fra klokken 14.15 at den sjuende etappen av verdenscupen, som er planlagt til Oslo i Norge, skulle ha åpnet, for damene. Det første planlagte løpet, nemlig det individuelle, det siste denne vinteren, for damene, vil til slutt ikke kunne gjennomføres, «på grunn av dårlige værforhold», ifølge arrangørene, som gjorde nyheten offisiell bare noen få minutter. før den planlagte store avgangen. Denne kanselleringen skyldes tykk tåke som fortsatt dekket Holmenkollen, arenaen for disse forskjellige skiskytingsarrangementene, helt i begynnelsen av denne torsdag ettermiddag. Noe som derfor gjorde sikten alt for utilstrekkelig. Og spesielt på skytebanen. Dette løpet er utsatt til fredag, igjen ifølge de samme arrangørene.

Dårlige værforhold hele helgen?

Opprinnelig spesifiserte Det internasjonale skiskytterforbundet (IBU): «Den nye planen (for løpet) vil bli annonsert» senere. Denne utsettelsen vil rokke ved resten av programmet for denne løpshelgen. Kvinners individuelle vil finne sted denne fredagen fra kl 12:30. Da ble herrenes individuelle skjøvet tilbake. Faktisk vil avgangen ikke lenger gis klokken 14.15, men klokken 15.30 Det er satt opp to massestarter på lørdag og to mix-stafetter på søndag. Værforholdene oppmuntrer selvsagt ikke til optimisme, for denne fredagen 1. mars og kanskje også for slutten av uken. Oslo skal arrangere den syvende av ni etapper av verdenscupen i skiskyting, den første etter verdensmesterskapet i Nove Mesto i Tsjekkia.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *