Parazette utnevnt til USA-laget for FIS Alpine Junior World Championships

SALT LAKE CITY – fra Utah Olivier Parazette ble valgt ut som en av 17 utøvere til å representere USA ved 2023 FIS Alpine Junior World Championships, annonsert denne uken av United States Ski Team. Junior-verdenen finner sted i St. Anton, Østerrike, fra 19.-25. januar.

Parazette vil konkurrere i storslalåm og slalåm under mesterskapene. En fullstendig hendelseskalender er tilgjengelig på FIS nettsiderog live timing av hvert arrangement vil også bli levert av FIS.

«Junior-verdenen har vært et mål for Oliver siden han startet i U,» sa hovedtreneren for alpint. JJ Johnson. «Han har farten til sin jevnaldrende gruppe og resultatene begynner å vise seg. Hans dedikasjon til dette laget og hans personlige plan i år har vært utrolig. I utgangspunktet er han en av de beste skiløperne jeg har sett. Vi har fokusert på de små detaljene og toppfarten for å få det til. Han har gjort alt arbeidet, sparer ikke og fortjener denne muligheten!»

En sophomore fra Jackson, Wyoming, Parazette konkurrerte i 11 RMISA-arrangementer med Utes i sin første kampanje i 2022. Hans første college-podium kom i storslalåm ved RMISA Championships, hvor Parazette ble nummer to.

Oversikt over World University Games

Både i alpine og nordiske disipliner vil Utes ha idrettsutøvere som konkurrerer på World University Games i Lake Placid, New York, 12.-22. januar.

Alpint Madison Hoffman (Australia), Jeremy Mathers (Forente stater), Katie Parker (Australia), Claire Timmerman (Canada) og Gustav Vollo (Norge) vil alle reise til Lake Placid. Fra det nordiske teamet, Karianne Dengerud (Norge), Tom Mancini (Frankrike) og Celine Mayer (Tyskland) forventes alle å konkurrere.

MSU Invitational begynner denne helgen

Utes fortsetter også RMISA-programmet denne helgen, og starter Montana State Invitational med nordiske løp i Bozeman på Crosscut Mountain Sports Center. Klassisk 15 km for menn og kvinner går fredag ​​13. januar, etterfulgt av 5 km for kvinner og 10 km fri for menn lørdag 14. januar. Overlappingen av World University Games bringer en interessant tilfeldighet, ettersom Utes for første gang i nyere minne vil konkurrere i RMISA Nordic-løpene med en hel-nordamerikansk liste.

Den alpine delen av MSU Invitational er planlagt til 30.-31. januar på Bridger Bowl. Det vil inkludere to dager med storslalåm, etter den to dager lange Westminster Invitational som vil arrangere slalåmrenn 26. og 27. januar.

Følg Utah Ski Team på sosiale medier @utahskiteam.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *