Pařízek ble økonomisk direktør for transportselskapet, og erstattet den siktede Augustín

Jiří Parízek. Foto: Petr Hejna / DPP

Jiří Pařízek, som tiltrådte i går, ble vinneren av det åpne anbudet for stillingen som økonomisk direktør for Praha Transport Company (DPP). Selskapets talskvinne Aneta Řehková informerte om dette at han erstattet Matej Augustín i stillingen, som er anklaget i Dosimeter-saken, som gjelder korrupsjon innen DPP, rapporterte ČTK.

Utvelgelsesprosessen ble offentliggjort i andre halvdel av august. Totalt søkte 23 kandidater, mens fire kandidater kvalifiserte seg til siste runde.

Kandidater til stillingen som økonomisk direktør ble pålagt å gradvis forberede og presentere en casestudie og presentere sine synspunkter på temaer som er nært knyttet til økonomien ved drift av kollektivtransport og utarbeide budsjetter for et selskap på størrelse med DPP, samt bestå psykodiagnostiske tester, sikkerhetsklarering og et dybdeintervju.

I det meste av sin profesjonelle karriere hadde Jiří Pařízek lederstillinger med fokus på økonomi og menneskelige ressurser. Fra 2015 til i dag har han jobbet i DPP som leder for Employee Benefits and Care.


Les også:

I årene 2012 til 2015 var han byråd i Praha innen transport og samtidig leder av transportkomiteen i Praha-rådet. I tillegg var han medlem fra august 2011, og fra oktober 2012 til desember 2014 også styreleder i DPP.

I den forrige perioden, i omtrent 16 år, hadde han stillingen som økonomisk og personell stedfortreder for DPP-bussdivisjonen og før det stillingen som leder av avdelingen for økonomi og økonomisk administrasjon i selskapet til forsynings- og innkjøpsgruppen Zemědělské.

Han startet sin profesjonelle karriere i 1987 i ČKD Praha-konsernselskapet, hvor han jobbet frem til 1987 som leder av den økonomiske informasjonsavdelingen, deretter som leder for produksjonsregnskapskontoret. Den nye økonomiske direktøren for DPP er utdannet ved fakultetet for ledelse ved University of Economics i Praha.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *