Paweł Rogula, en tidligere fotballspiller fra Korona Kielce, og nå fra Wierna Małogoszcz, driver en frisørsalong. Han får besøk av lagkameratene og youtuberne

Paweł Rogula, fotballspiller fra Wierna Małogoszcz, tidligere spiller fra Korona Kielce, forener fotball med… å drive en frisørsalong. Rogal Barber i Łopuszno får ofte besøk av kolleger fra feltet, men ikke bare, fordi også youtubere, tjenestemenn.

Paweł Rogula spilte i Korona Kielce juniorer, blant annet med Wiktor Długosz, som for tiden er Raków Częstochowa-spiller. Nå spiller han med suksess for Wierna Małogoszcz – han scoret 12 mål og ønsker å bli med i kampen om toppscorerkronen. Lederne så langt er Bartosz Sot fra Granat Skarżysko-Kamienna og Przemysław Śliwiński fra Star Starachowice, som har scoret 14 mål hver.

Paweł Rogala har vært imponerende med sin effektivitet de siste kampene. I siste runde scoret han fire mål, vant tre straffer og hans Wierna Małogoszcz vant med Góral Górno 10:0 i en 4. League Hummel-kamp. Paweł kombinerer med suksess fotball med ledelsen av frisørsalongen Rogal Barber. Hvor kom denne ideen fra?

– Da jeg spilte i Korona og bodde i Kielce på en internatskole, var det veldig ofte en situasjon der jeg ikke hadde noe sted å kutte meg. Jeg begynte å gå til frisøren, jeg må innrømme at jeg umiddelbart ble interessert. Jeg begynte å kutte lagkameratene mine, onklene mine, det ble flere og flere av disse menneskene, og jeg bestemte meg for at jeg ville gå på trening. Hjemme eller i garasjen klippet jeg vennene mine, men det var så mange frivillige at jeg bestemte meg for at det var på tide å åpne frisøren min og begynne å jobbe – fortalte Paweł.

Han driver nå en profesjonell salong i Łopuszno, som allerede har sitt eget merke. Det er mye brukt av fotballspillere, ikke bare fra Wierna Małogoszcz, men også fra andre klubber. – Fotballfaget kommer ofte opp i tankene mine. Det hender at kollegaer kommer etter trening, det er god stemning, vi har gode samtaler. Jeg liker jobben min. Men ikke bare fotballspillere kommer, det er også youtubere og funksjonærer, du kan møte mange interessante mennesker – legger Paweł Rogula til.

Er det ofte en jobb å forsone seg med trening? – Et spørsmål om tilrettelegging og arbeidsplanlegging. Først var det hardt, jeg jobbet på føttene, sliten, men med god regenerering kan det forenes – sa Wierna-spissen Małogoszcz.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partners reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *