Prinsesse Martha Louise kon med kongelige plikter

Prinsessen er fjerde i rekken til tronen og forlovet seg med amerikanske Durek Verrett i juni, men identifiserer seg som Amana og Litele på nettsidene hennes. Prinsessen har selv gitt ut en bok tidligere, med råd om hvordan man kan kommunisere med engler.

Jeg har bestemt meg for ikke å utføre offisielle oppgaver for det kongelige hoff. Jeg tok denne avgjørelsen i samråd med mine foreldre for å bringe fred til den kongelige tommelen, skriver Martha Louise i bladet utgitt av den kongelige tommelen.

Kongen og Dronningen vil gratulere prinsessen med det viktige arbeidet hun har gjort i sin offisielle egenskap gjennom flere tiår. Hun utførte sine plikter med storhet og dypt engasjement, i selskap med Harald V og hans elskerinne Sonja, under forutsetning av at prinsessen ville beholde sin tittel og fortsette å fungere som styreleder for hennes stiftelse.

Norske medier avslørte til kronprins Haakons søster at hun sammen med Durek Verret misbrukte tittelen sin til kommersiell virksomhet og promotering av alternative medisinske metoder.

Prinsessen har bodd sammen med Verret siden mai 2019. Martha Louise har to døtre fra sitt første ekteskap, som tok slutt i 2016. Eksmannen hennes, forfatteren Arim Behn, begikk selvmord i desember 2019. Ifølge norske medier tok prinsessen og døtrene hennes flytter til California.

Kronprins Haakon Magnus er arvtakeren til den norske tornen. I en meningsmåling publisert i Dagbladet forrige måned, var 68 % av de spurte for å opprettholde monarkiet.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *