Rapper 21 SAVAGE i Norge!

For første gang i Norge: 21SAUVAGE er bekreftet i Kadetten og Sandvika. Den britiskfødte rapperen har over en milliard streams og er lett en av de største artistene i sjangeren i dag. En gaveeske til alle de som fikk sitt bidrag forrige uke da festivalen kunne melde tilbake etter en pause. Den yngste har opplevd alle tiders billettsalg uten å gi slipp på en eneste artist!

21 SAVAGE ga nylig ut albumet amerikansk drøm hvor gjestene som Cat Doja, Travis Scott Og Sommer vandrer bidrar. Han har også tidligere samarbeidet med artister som bl.a And, Boomin Metro Og Kompansere for.

«-21 SAVAGE er en av de hotteste rapperne i verden! Grammy-vinneren har et imponerende antall streams i den eksklusive 1 milliard-serien og er en av de mest ettertraktede artistene i vår generasjon. Det er med stor stolthet vi kan bekrefte ham i rollen som Kadetten 24,” sier Karsten Baugstø, reservasjonssjef i Kadetten.

Når Kadetten slipper de åtte første artistene, er det med stolthet de kan presentere både utenlandske og norske headliners:

Vi lovet deg at sommeren 2024 skulle bli historisk for Kadetten! Med de første åtte artistene vi har bekreftet i dag, er det gledelig å se at hiphop-scenen her i Norge er så sterk at vi kan by på flere norske favoritter i tillegg til globale stjerner. Vi tar publikum på alvor og er kompromissløse når det gjelder å booke det som er hett her og nå. Dagens utgivelse er et godt bevis på dette, avslutter Baugstø.

Hus J er en annen kadettklar britisk rapper. Kjent for sitt bidrag til afroswingsjangeren, fikk han sitt gjennombrudd i 2015 med «Dem Boy Paigon» og hiten «Did You See» i 2017. I 2019 kom han tilbake til scenen med Drake, og har siden gitt ut to album som begge nådde toppen og nummer 1 på UK Albums Chart. Singelen «Who Told You» fra fjorårets album var med i konkurransen om Song of the Summer 2023!

Fenomenet Sexy rød har blitt, takket være sin unike stil, en av de mest populære rapperne i USA og solgte ut alle konsertene under sin siste turné i hjemlandet. Hun gjorde seg bemerket i musikkverdenen på rekordtid med hits som «Pound Town 2» feat.Nicki Minaj &Tay Keith«SkeeYee» og gjeste Drakes sang «Rich Baby Daddy» med SZA. I dag tar hun med seg sin kreative visjon til Kadetten.

NORSK NAVN

Arif er en av landets mest kritikerroste og populære artister. Han ble nylig gratulert av hele Norge og sine hipsterkolleger da han fikk P3-gull og 10 år etter å ha vunnet Urørt. I tillegg ble han dekorert med Spellemannpris, toppet listene flere ganger og hadde utsolgte turneer og Oslo Spektrum. Den allsidige rapperen og låtskriveren har satt sitt preg på den norske musikkscenen med en unik blanding av sjangere og tekster som gir dyp gjenklang hos publikum.

Kameler slo igjennom for fullt med singelen «Si ingetting» i 2015 og har siden blitt en norsk rapfavoritt og en viktig musikalsk stemme. Hiten «Creme De La Creme» har passert imponerende 22 millioner streams og i løpet av sommeren 24 blir det garantert nok et høydepunkt i Kadetten.

En annen som raskt etablerte seg i fansens hjerter er Oslo-rapperen Dior Devoir. Debuterte i 2018 etter å ha gitt ut sangene «Plis», «Fantasi» og spesielt «HALLO» med en kollega Isak. Sist gang var Dutty Dior på Kadetten definitivt for bøkene, og i dag er det bekreftet å være tilbake til sommerens festival.

Stjerneskuddet Swank Mami fikk nasjonal og internasjonal status på rekordtid. Hun debuterte med singelen «Venus Retrograde» sent i 2022 og har vært på alles radar siden den gang. «Jeg vil ikke bare være en norsk artist, jeg vil være til stede over hele verden.» Sa Swank Mami til NRK da hun ble månedens urørlige i 2023. Samme år vant hun by:larm-prisen for Årets Stjerneskudd. R&B-musikken hans er satt sammen av lekne, dype melodier og dansbare rytmer. Hun imponerte med Eurostar EP og blir ofte omtalt i internasjonale musikkmedier.

Også de unge talentene til Kode.59 er bekreftet for årets store hiphop-arrangement. Kode.59 består av unge talenter Thanu, Galle og Dumonde, som vokste opp på Etterstad i Oslo. Her begynte de sin musikalske reise i et hjemmelaget musikkstudio og har siden utviklet en lidenskap for trap og R&B-inspirert musikk.

Norges største hiphop-festival; finner sted i Sandvika 2.-3. juli 2024.

Festivalen er unik i sitt slag og har presentert morgendagens globale stjerner og kritikerroste programmering for et stadig større publikum siden den ble opprettet i 2018.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *