Resultatene av valget 8. november ble satt i tvil | Nyheter, sport, jobber


MARQUETTE – Marquette County er et av dusinvis av fylker i Michigan som er målrettet mot begjæringer om fortelling 3 for Michigan Board of State Solicitors.

Election Integrity Fund and Force sendte nylig inn en delvis omtellingsbegjæring for forslag 2 og 3 til Lansings valgstyre.

Proposisjon 2 og 3 nedfelte henholdsvis stemmeretten og retten til abort i statsforfatningen. Velgerne 8. november godkjente begge forslagene.

Omtellingen, som vil involvere stemmer i mer enn 600 Michigan-distrikter, ble gjort mulig med økonomisk støtte fra The America Project for å dekke kostnadene ved å arkivere omtellingen.

Jerome Jay Allen fra Bloomfield Township, Oakland County, sendte inn begjæringene om gjentelling og påsto at det var «svindel eller feil» vedrørende stemmeendrende programvare og Internett-tilkoblet valgutstyr, vedrørende begge forslagene.

Omtellingen i Marquette County er bare for forslag 3, ifølge Marquette County Clerk Linda Talsma.

Hun bekreftet at Michigan Board of Elections vil gjennomføre en omtelling av Precincts 2, 5 og 7 i Town of Marquette og Precinct 1 i Township of Chocolay, i samsvar med omtellingsforespørselen.

Omtellingen begynner fredag ​​12.00 og forventes å avsluttes samme dag.

«Data fra gjentellingen vil bli brukt til å bestemme fremtidige handlinger,» Det sier EIF i en uttalelse. «Dette er et stort skritt fremover for valgintegritetsbevegelsen og innsatsen for å holde våre folkevalgte ansvarlige for å gjennomføre transparente og pålitelige valg for innbyggerne i Michigan.»

Mesteparten av kostnadene ved den lokale omtellingen vil falle på Marquette County, sa Talsma i en e-post.

«En liten del betales av initiativtakeren til omtellingen, men aldri nok til å dekke hele kostnaden for en omtelling», sa Talsma. «Jeg forventer ikke at tallene som telles for hånd vil være forskjellige fra de som ble satt sammen på valgdagen, men likevel vil valgkontoret gjennomføre denne opptellingen på en profesjonell måte med fylkesmenn og by-/kommunefunksjonærer. .»

De andre Upper Peninsula-rittene som vil være en del av Forslag 3-omtellingen er City of Sault Ste. Marie i Chippewa County; Avdeling 1 og 2 i byen Kingsford og avdeling 1 i byen Norge, begge lokalisert i fylket Dickinson; og område 2 i byen Houghton i fylket Houghton.Dagens siste nyheter og mer til innboksen din


cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *