Ripoll bekrefter sine ambisjoner før Norge

Axel Allag, Media365, publisert onsdag 16. november 2022 kl. 18.10

På en pressekonferanse, 3 dager før den siste kampen i Les Bleuets i 2022 mot Norge (lørdag kl. 21) bekreftet Sylvain Ripoll sine ambisjoner angående denne motstanden. Med et ønske om å forberede seg så godt som mulig til Euro 2023, som starter om 7 måneder.

Et siste møte i 2022 ikke gå glipp av for blåbærene. Lørdag, i Caen (21.00), vil spillerne som er trent av Sylvain Ripoll utfordre Norge i en vennskapskamp som fremfor alt vil tjene til å «perfekte» gruppen ifølge treneren til Espoirs når EM 2023 starter om 7 måneder. «Det er viktig at spillerne foredler denne tekniske kvaliteten for å ha et godt løp i Romania. (21. juni-8. juli 2023)», forsikret han, i bemerkninger transkribert av L’Equipe. Det spesielle med denne motstanden og at Norge vil finne blåbærene, med Italia og Sveits, under gruppespillet i neste Euro. «Vi visste ikke at vi ville møte hverandre da vi arrangerte denne vennskapskampen»anerkjente Hopes landstrener.

Ripoll ønsker «kontinuitet» i ytelsen til bleuts

Ivrig etter å opprettholde en viss balanse og konsistens i prestasjonene som er oppnådd de siste månedene, har Ripoll satt sin hovedambisjon før dette møtet. «Det jeg ønsker er at vi skal ha kontinuitet i det vi er i stand til å gjøre bra og å fremheve høydepunktene vi kan ha i en kamp, ​​at det er flere gode perioder for seierkamper.».

Simakan, en åpenbar innkalling

Under kurset som begynte tirsdag ettermiddag på Clairefontaine, ankom en nykommer i personen til Mohamed Simakan, den sentrale forsvareren til RB Leipzig. Et element som «kunne ha kommet mye tidligere» innenfor gruppen ifølge Sylvain Ripoll. «Vi startet et eventyr med noen, vi vil fortsette, men Mohameds prestasjon med Leipzig og det han gjorde forrige sesong, å kalle ham opp virker åpenbart for meg.», analyserte Blueberries-treneren. I tillegg planla sistnevnte å ha en diskusjon med Benoît Badiashile, som ikke ble innkalt til verdensmesterskapet i 2022 da han kunne ha krevd en erstatter for Presnel Kimpembe. Ivrig etter å forlate AS Monaco sentrum «moden» Angående sin situasjon følte Ripoll at Badiashile, som «nødvendigvis må føle ting» hadde det bra under øktene. Første innslag av svar fra lørdag kveld.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *