Rob Page: Iran beseirer ikke en sann refleksjon av Wales | «Vi vil avslutte med stil» | Fotballnyheter

Wales-manager Rob Page har innrømmet at laget hans har falt langt under standardene de satte for seg selv da nederlaget mot Iran førte dem til randen av verdenscupen.

Page nektet å bruke Wayne Hennesseys røde kort – bare det tredje for en målvakt i verdenscupfinalehistorien – som en unnskyldning for tapet, og sa at Carlos Queirozs side var vel verdt seieren.

Iran traff begge stolpene og ble nektet et mål før han til slutt tok ledelsen i det 98. minuttet gjennom innbytter Roozbeh Cheshmis langskudd, Ramin Rezaeian la til et break-sekunder tre minutter senere.

Bilde:
Wales 0-2 Iran – Kampstatistikk

Det røde kortet var et sentralt øyeblikk, med Iran som sikret seg siste tredje-dominans i pausen i andre omgang og scoret to mål.
Bilde:
Det røde kortet var et sentralt øyeblikk, med Iran som sikret seg siste tredje-dominans i pausen i andre omgang og scoret to mål.

Gareth Bale og Aaron Ramsey, så ofte arkitektene bak Wales» suksesser gjennom årene, har begge vært skuffende, og nå trenger de en seier over England neste tirsdag for å ha noe håp om å nå knockoutstadiene.

Page så til og med ut til å referere til kampen mot England som Wales» «finale» kamp, ​​og understreket hvor vanskelig veien er for Dragons her.

«Det er vanskelig å ta,» sa Page. «Jeg sa til dem før hver kamp: «Gå og vis verden hva dere viser oss hver dag», og det er ikke en sann refleksjon av dette laget.

«De fikk sine virkelige belønninger i dag, de fortjente dette tapet. Vi falt godt under standardene som førte oss til verdenscupen, hvis vi hadde nådd de standardene ville vi ha vært fine. Og hvis du gjør det i de beste konkurransene, du blir straffet.»

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Robbie Earnshaw ser fortvilet på når Wales 10 slipper inn to sene mål til Iran under FIFA verdensmesterskap.

På spørsmål om kampen mot England, sa Page: «Vi ønsker å fullføre konkurransen på topp. Det er ikke i våre hender å gå gjennom, men vi ønsker å avslutte med en god prestasjon og seier. Vi er nede for kampen. … tid, men vi får dem tilbake i morgen for en tøff kamp å fullføre.»

Wales ble igjen på fjerdeplass i gruppe B etter tap
Bilde:
Wales ble igjen på fjerdeplass i gruppe B etter tap

Earnshaw: Wales «naiv» mot Iran

Tidligere Wales-spiss Robert Earnshaw på Sky Sports News:

«Ren hjertesorg, men kampen var et must for begge lag. Det var en actionfylt kamp.

«Det var Iran som fortjente det i dag for å være ærlig med deg. Veldig bra lag – helt ugjenkjennelig fra den første kampen mot England.

«De fortsatte bare å angripe. Wales naive på en måte. De så tapt ut, spesielt på midtbanen. Iran fortsatte å bryte gjennom etter ønske. Du kan ikke gjøre det mot de beste spillerne.»

Bale: Vi er tappet, men vi må komme oss

Gareth Bale reagerer på nederlag mens Iran-spillere feirer
Bilde:
Gareth Bale reagerer på nederlag mens Iran-spillere feirer

Det har Wales-kaptein Gareth Bale sagt BBC:

«Det er sløyd, vi er sløyd. Det er ingen annen måte å si det på.

«Vi kjempet til siste sekund, men det er en av de tingene, det er vanskelig å ta det, men vi må komme oss og komme tilbake.

«Vi må reise oss med en gang. Det kommer til å bli vanskelig, men vi har én kamp igjen i gruppen og vi må se på alt positivt og prøve å utnytte muligheten.

På Wayne Hennesseys røde kort la han til: «Jeg så det ikke, så jeg vet ikke (om det var rødt), men det røde kortet endrer spillet fullstendig. Det er klart vi slipper det første inn og det andre målet gjør det» spiller ingen rolle.

«Vi er i ferd med å komme oss og vi må gå igjen.»

Høydepunktene i spillet…

 • Før kampen: Iranske spillere synger nasjonalsangen under hån av supporterne
 • 12 min: Moore sender en stor rett sjanse til Hosseini
 • 15 min: Iran-målet kansellert av VAR for offside
 • 52 minutter: Iran traff stolpen to ganger i rask rekkefølge
 • 86 min: Hennessey vist direkte i rødt etter VAR-sjekk
 • 90+8 minutter: Cheshmi bryter dødlås med suverent mål
 • 90+11 minutter: Rezaeian legger til Irans andre mål til døden

Analyse: Walisisk avhengighet av Bale eksponert

Gareth Bale ser oppgitt ut etter Wales' sene tap mot Iran
Bilde:
Gareth Bale ser oppgitt ut etter Wales» sene tap mot Iran

Sky Sports» Nick Wright:

«Det var en historisk kamp for Gareth Bale, hans 110. internasjonale opptreden da han overtok Chris Gunter som Wales» mest spillede spiller, men det er ikke en han vil huske med glede.

«Bale hadde nok en gang levert varene da landet hans trengte ham mest mot USA, og vant og omsatte straffen som sikret deres 1-1 uavgjort på Ahmad Bin Ali Stadium.

«Men det skulle ikke bli gjentakelse av disse bedriftene mot Iran, da Bale ikke kunne utøve sin vanlige innflytelse, 33-åringen begrenset til 36 berøringer, den færreste av noen spillere som fullførte spillet.

«Til syvende og sist avslørte ytelsen og resultatet Wales» avhengighet av talismanen deres. Kieffer Moore har til tider vært et nyttig utløp, men når Bale ikke glitrer, vil det heller ikke gjøre lagkameratene hans. .

«Det er ikke å si at han skal klandres, selvfølgelig. Faktisk var andre seniorspillere like dårlige, med Aaron Ramsey som åpenbart manglet form på sentral midtbane og målvakt Wayne Hennessey straffet for feilen som førte til hans røde kort.

«Men uunngåelig skifter søkelyset til Bale. Wales vil trenge mer av ham hvis de skal slå England og forstyrre sjansene for å ta en plass i knockout-fasen, men på lang sikt må de finne andre løsninger, og en ny generasjon som er kapabel. å utnytte fremgangen den har ført til.»

Wales seierfri rekke – Opta-statistikk

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Wales-fans i en fanzone i Swansea reagerer på tapet mot Iran i VM-gruppe B

 • Wales (D2 L5) har nå gått syv kamper uten seier i alle konkurranser for første gang siden mai 2003.
 • Iran har allerede scoret fire mål i verdensmesterskapet i 2022, dobbelt så mange mål som i noen tidligere utgaver av konkurransen.
 • Wales har sluppet inn mer enn ett mål i en VM-kamp for første gang noensinne.
 • Walisiske Wayne Hennessey var bare den tredje målvakten som ble utvist i VM, etter Gianluca Pagliuca for Italia mot Norge i 1994 og Itumeleng Khune for Sør-Afrika mot Uruguay i 2010.
 • Roozbeh Cheshmis første mål for Iran, på 97 minutter og 56 sekunder, var det siste vinnermålet som noen gang ble scoret i verdensmesterskapet, unntatt ekstraomganger, siden eksakte måltider er tilgjengelige for konkurransen (siden 1966).
 • Gareth Bale gjorde sin 110. senioropptreden for Wales, og ble landets mest spillede spiller, og overtok Chris Gunter (109).

Quiroz hilser Irans karakter | «Spillerne syntes de første dagene av verdensmesterskapet var vanskelige»

Carlos Queiroz blir kastet i luften av spillerne sine etter 2-0-seieren over Wales
Bilde:
Carlos Queiroz blir kastet i luften av spillerne sine etter 2-0-seieren over Wales

Irans seier betyr at deres kamp mot USA – som alltid ville ha vært svært belastet gitt den politiske historien mellom nasjonene – nå kan bli vinneren av en plass i 16-delsfinalen.

Queiroz følte at det ble lagt for mye eksternt press på spillerne hans i forkant av kampen mot England.

Teamet har blitt en politisk lynavleder for uroen i Iran, med de som er pro-regimet som kritiserer dem for ikke å synge hymnen i forkant av kampen mot England og demonstranter som angriper dem for ikke å gjøre nok for å fremheve situasjonen til kvinner i landet. land.

Den portugisiske treneren kritiserte iranerne på tribunen under kampen mot England
som buet laget sitt, men var mye mer komplimentert om fansen etter kampen mot Wales.

«Mengen fortjener et spesielt ord i dag,» sa han. «Det var glede, det var lykke, det var drama, jeg elsker dette spillet når ting er som dette.»

Han berømmet karakteren til laget sitt og la til: «Det var veldig emosjonelt fordi vi kom tilbake fra en vanskelig situasjon.»

Bruk Chrome-nettleseren for mer tilgjengelig videospiller

Sky Sports» Geraint Hughes forklarer hvordan noen iranske fans protesterte før og under FIFA-VM-kampen mot Iran

Cheshmi innrømmet at laget syntes de første dagene av verdensmesterskapet var ekstremt vanskelige.

«Jeg må si at hvis presset var fotballrelatert ville det vært greit, men hvis spillerne ble urettferdig presset ville det ikke vært rettferdig,» sa han gjennom en tolk.

«Spillerne ble dømt brått og fikk ikke-fotballpress. Hele laget hjalp hverandre. Jeg scoret målet, men laget fikk jobben gjort.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *