Rohan Bopanna i kamp for gruppe 1-kvalifiseringskamp mot DanmarkNNA |
Oppdater:
25. desember 2022 kl. 19.45 STI

Hillerød [Denmark]25. desember (ANI): Den indiske tennisveteranen Rohan Bopanna utgjør den nasjonale troppen for den kommende 2023 Davis Cup World Group 1-kvalifiseringskampen mot Danmark fra 3.-4. februar på Royal Stage Stadium i Hillerød i Danmark.
Det kunngjorde det indiske tennisforbundet (AITA) lørdag. Mukund Sasikumar, Prajnesh Gunneswaran, Ramkumar Ramanathan og Yuki Bhambri er også en del av troppen.
Tidligere indisk nummer 1 Sumit Nagal er reservespiller, mens tidligere spiller Rohit Rajpal fortsetter som ikke-spillende kaptein. Rajpal, som har representert landet i den prestisjetunge turneringen tidligere år, har vært den ikke-spillende skipperen siden Davis Cup-trekningen i 2019 mot Pakistan. Zeeshan Ali blir lagets trener.
En uavgjort Davis Cup teller fem kamper totalt, fire i singler og doubler. Rohan, doublespesialist, er en sikkerhet i denne kategorien. Det gjenstår imidlertid en samtale til partneren hans.
Mukund, som er på nr. 340 i henhold til den siste ATP-singelrangeringen, er den høyest rangerte indiske spilleren etterfulgt av Prajnesh Gunneswaran på nr. 348. Ramkumar Ramanathan er rangert som 433. mens Yuki Bhambri er på 551. plass. Sumit Nagal ligger på 502. plass.

India står 2-1 mot Danmark i Davis Cup. India tapte sitt første møte med Danmark noensinne i 1927, men snudde strømmen på sistnevnte, og vant 3-2.
I fjor møttes de to lagene for tredje gang, og India gikk videre gjennom gruppe 1 etter å ha registrert et rent bord og vunnet alle fire kampene.
I gruppe 1 tapte imidlertid India for Norge.
Den fremvoksende danske tennissuperstjernen Holger Rune (19) er for øyeblikket rangert som nr. 11 i singel og vil være spilleren å se mot India.
India endte på andreplass i Davis Cup i 1966, 1974 og 1987, som var landets beste prestasjoner i turneringen. (ANI)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *