Rudolf Balzer forlater Nord-Amerika og fortsetter sin karriere i Sveits

I kunngjøringen heter det at det er inngått en ettårsavtale med hockeyspilleren.

Balcer startet forrige sesong med Florida Panthers of the National Hockey League (NHL), hvor han scoret fire (2+2) poeng på 14 kamper, men i november plasserte laget ham i draft waiver, hvorfra han flyttet til Tampa Bay Lightning, mester for de to foregående sesongene, i rang.

Som medlem av det nye laget scoret den latviske spissen ett mål på to kamper, men i den tredje kampen ble han skadet i det første byttet og kom ikke tilbake til NHL, og avsluttet sesongen i Syracuse Crunch of the American Hockey League (AHL).

Balcers begynte sin karriere som hockeyspiller i hjemlandet Liepāja, men flyttet til Norge som ungdom, hvor han finpusset ferdighetene som spiller i rekkene av «Loreskog», «Viking» og «Oilers» fra Stavanger.

I 2016 flyttet spissen til Nord-Amerika og tilbrakte sin første sesong som junior i Western Hockey League (WHL). Den påfølgende sesongen begynte han i landbruksklubben Barracuda fra NHL-enheten til San Jose «Sharks», men i 2018/2019 I 2011-sesongen ble han byttet til Ottawa «Senators» og i løpet av sin første sesong i den sterkeste ligaen i verden, scoret han 14 (5+9) poeng på 36 kamper.

2019/2020 I løpet av sesongen spilte latvieren bare 15 NHL-kamper som «Sens», og spilte mesteparten av sesongen i AHL, men tilbrakte deretter to sesonger i rekkene til «Sharks»-laget som draftet ham (med totalt 142. valg). 2021/2022 viste seg å være den beste for ham. sesong, da han klarte å samle 23 (11+12) poeng på 61 kamper.

Totalt spilte Balcers i løpet av karrieren 170 kamper i NHL, hvor han scoret 62 (28+34) poeng, mens han i AHL spilte 179 kamper og scoret 130 (64+66) poeng.

I rekkene av det latviske landslaget deltok spissen i fire verdensmesterskap, hvor han scoret 29 (10+19) poeng på 32 kamper. I år under verdensmesterskapet samlet Balcers ni (2+7) poeng på ti kamper, og ble lagets andre toppscorer og hjalp Latvia med å vinne bronsemedaljer.

Forrige sesong kom ikke Zürich-laget, som avsluttet den ordinære turneringen på fjerdeplass, videre til semifinalen i det sveitsiske mesterskapets sluttspill, men for en annen sesong siden kom de til finaleserien, hvor hun tapte i den avgjørende kampen. kamp.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *