Ruud vinner kamp men Norge taper mot Brasil – Sport

BRISBANE (Reuters) – Verdens nummer tre Casper Ruud gikk forbi Thiago Monteiro i strake sett, men det var til ingen nytte da Norge krasjet i sin blandede United Cup-kamp mot Brasil i Brisbane søndag.

Etter at brasilianerne vant de to første singeloppgjørene på lørdag, satte Ruuds 6-3, 6-2 seier landet tilbake i kampen.

Men comebacket ble kortvarig, og søramerikanerne fikk overtaket da Laura Pigossi overgikk Ulrikke Eikeri 6-3, 6-4 på nesten to timer på Pat Rafter Arena.

Brasil vant mixed-doublene og ga dem en 4-1-seier.

Ruud var altfor konsekvent for Monteiro på 71. plass, som begikk 27 utvungne feil for å vinne en dominerende seier på bare 70 minutter for i det minste å gi ham selvtillit på vei inn i den nye sesongen.

«Det var en må-spille for Norge, så kanskje jeg følte litt press,» sa Ruud. — Men jeg fikk en god start.

Nordmannen ble nummer to i French og US Open i fjor og sa at han føler seg trygg foran Australian Open senere denne måneden, hvor han vil være ute etter å vinne en første verdenscuptittel Grand Slam.

Han spilte ikke på Melbourne Park i fjor etter å ha rullet ankelen dagen før sin første kamp og sa at han ønsket å gjøre opp igjen.

«Jeg føler meg alltid veldig motivert til å komme hit for å spille i Australia. Fjoråret var litt uheldig,» sa han.

«Forhåpentligvis kommer jeg til å få en god start på sesongen her, og det er en perfekt måte for meg å starte året på turné.»

I Sydney viste den to ganger Wimbledon-mesteren Petra Kvitova seg for sterk for Tysklands Laura Siegemund, og vant 6-4, 6-2.

Dette gjorde det mulig for Tsjekkia å vinne uavgjort med en uangripelig 3-0 ledelse, etter å ha tapt åpningen mot USA 4-1.

«Å spille Laura er alltid vanskelig. Hun endrer spillet sitt mye, så jeg måtte være klar for hva som helst. Jeg er glad for å ha scoret poenget,» sa Kvitova, som slo USAs nummer tre Jessica Pegula tidligere i turneringen.

«Denne gruppen er veldig tøff, men vi nyter arrangementet veldig godt og vi er veldig glade for at vi (det tsjekkiske laget) er alle sammen her i Sydney.»

Tysklands Oscar Otte slo Dalibor Svrcina 7-6 (7/1), 6-2 og Tyskland vant mixeddouble, men tsjekkerne vant uavgjort 3-2.

Harriet Dart gikk glipp av en sjanse til å stenge Storbritannias seier over Spania – og en plass i semifinalen – med en ivrig Rafael Nadal i lagboksen som stadig oppfordret sine mediberere.

Dart led 6-7 (6/8), 7-6 (7/5), 6-1 tap for Paula Badosa, som var trang i andre sett, men tilsynelatende hjalp til med å helbrede plagene hennes med slurker av sylteagurkjuice og ismassasje . .

«Jeg tok sylteagurkjuice og kroppen min begynte å slappe av litt,» sa Badosa.

«Det er derfor jeg begynte å spille mer aggressivt. Men det var overraskende fordi jeg ikke er vant til å ha kramper.

Etter to ganger å ha unnlatt å serve for det andre settet, ga Badosa til slutt Spania sitt første poeng i trekningen med seier på tre timer.

No.13 ryddet opp i serven hennes i sin første kamp for sesongen etter syv doble feil i åpningssettet.

Dan Evans ordnet opp for britene ved å slå Albert Ramos-Vinolas 6-3, 1-6, 6-3 for å ta en plass i de fire siste 3-1.

Evans, som følte seg dårlig da han kom inn på arrangementet, sa at teamstøtte fra benken var avgjørende.

Jeg føler meg ikke sterkest, men vi har et flott lag bak oss, sa han etter å ha skutt et ess på det andre matchpoenget.

«Det hadde vært vanskelig å kaste inn håndkleet med laget bak meg. Vi er i semifinalen, vi gjorde det utrolig bra på banen.»

I Perth ble Belgia og Bulgaria låst til 2-2 før mixeddoublene.

Elise Mertens slo Gergana Topalova 6-4, 3-6, 6-0 før Bulgaria utlignet da Dimitar Kuzmanov slo Zizou Bergs 6-2, 6-0.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *