Se, last ned, rediger TikTok-videoer direkte fra Opera-nettleseren

Bla raskere: Vi bruker mye mindre prosessorkraft enn andre nettlesere og har en innebygd annonseblokkering som hjelper nettsider å laste raskere.

Operas populære snarveistartside har blitt oppdatert for å gjøre det enklere og smartere å utforske nettinnhold. Hurtigvalgsnarveier kan nå grupperes i mapper og enkelt filtreres. Dra og slipp en kortnummeroppføring oppå en annen for å opprette en mappe, eller bruk den nye hurtigoppringingssøkeboksen for å oppleve kraften til visuelle hurtigoppringingsoppføringer kombinert med fleksibilitet og organisering av en klassisk bokmerkemappe.

Hvor mange versjoner av Opera finnes det?

For stasjonære brukere er det tre hovedversjoner av Opera. Forbrukerversjonen av Opera, som har ulike personvernfunksjoner, inkludert en innebygd VPN. Opera GX designet for spillere med integrasjon til tjenester som Twitch. Og Opera Crypto for Web3 kryptobruker.

Hvordan aktiverer jeg Opera VPN?

For å aktivere Operas innebygde VPN, åpne Innstillinger-fanen og gå til Avanserte innstillinger, hvor du finner VPN-alternativet. Når den er aktivert, vises et VPN-merke til venstre for adressefeltet. Ved å trykke på denne VPN-knappen vil du vise deg en rullegardinliste over steder og en datateller.

Er Opera en kinesisk nettleser?

Operaen har sine røtter i Norge hvor den ble utviklet av Jon Stephenson von Tetzchner og Geir Ivarsøy. Opera har hovedkontor i Oslo, Norge, men ble kjøpt opp i 2016 av en kinesisk investeringsgruppe og har vokst til et multinasjonalt selskap med kontorer i flere andre land.

Funksjoner

Oppdage

Få nytt innhold uten behov for surfing. Den nye Discover-funksjonen lar deg slappe av og mate nye artikler fra landet ditt, eller regionen du ønsker å inspirere, rett i nettleseren din – alt på ett sted. Velg og velg kategorien din: nyheter, mat, teknologi eller et annet emne som interesserer deg mer. Opera tilbyr deg et utvalg av relevante globale og regionale kilder for å gjøre det enklere å oppdage nettinnhold.

Stash

Tenk deg at etter timer med shopping i kjøpesenteret ditt etter nye sko, finner du én enkelt hylle med alle parene du har prøvd så langt, slik at du kan sette deg ned, sammenligne og velge vinneren. Det er det Operas nye Stash-funksjon gjør for deg med nettsteder. Bare trykk på hjerteikonet i adressefeltet for å samle nettsider du enkelt vil sammenligne mens du handler, eller for å holde reisesøkene dine etter hoteller, severdigheter og flyreiser for hånden. hånd. Skann Stash ved å forhåndsvise siden som kan endres størrelse, eller søk etter det du har lagret, med nøkkelord.

Se etter

Nå kan du søke direkte fra den nye kombinerte adressen og søkefeltet. Bare begynn å skrive inn en nettsideadresse for å gå rett til favorittsiden din, eller skriv inn et søkeord og velg en av søkemotorene for å finne foreslåtte nettsteder.

Nytt utseende

Hvil øynene på det elegante nye brukergrensesnittet. Den er moderne, elegant, dypt integrert i plattformen og bygget fra grunnen av. Naviger enklere med elegante nye ikoner, fanelinje og mer.

Motorbytte

Opera for desktop har ikke bare blitt redesignet; den er også fullstendig redesignet under panseret. Med Chromium-motoren får brukerne en nettleser med høy ytelse og standarder. Operas Off-Road-modus, tidligere kjent som Opera Turbo, støtter nå SPDY-protokollen og lar nettsider lastes raskere selv under de tøffeste nettverksforholdene.

Tab Slumrer for å spare minne

Tab Slumre er lagt til og er aktivert som standard. Dette indikerer at faner som du ikke bruker aktivt vil stoppe for ikke å bruke datamaskinens minne. Hver fane vil bli aktiv igjen når du kommer tilbake til den. Denne funksjonen kan deaktiveres i Innstillinger > Brukergrensesnitt.

Easy Files presenterer flere filer

Easy Files-funksjonen lar deg legge ved filer uten å grave gjennom mapper. Når du legger ved en fil til en e-post eller hvor som helst på nettet, viser popup-vinduet Easy Files de sist nedlastede filene dine. Visuell filvisning gjør det raskt og enkelt å se og klikke på det du vil ha.

Tidligere viste Easy Files de tre nyeste filene dine, men med denne oppdateringen kan du nå se alle de nedlastede filene dine. Bare bruk rulleknappene for å bla gjennom dem.

Enkel filkommentarer

Siden vi først la til Easy Files-funksjonen i nettleseren vår, har du sendt oss mange nyttige forslag via e-post og Opera-fora. Så for å bidra til å gjøre denne funksjonen enda bedre, har vi lagt til en kommentarspopup til Easy Files.

Bare klikk på det lille smilefjeset når du bruker Easy Files. I popup-vinduet kan du rangere funksjonen og legge igjen kommentarer eller forslag. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger, som hjelper oss med å forbedre produktene våre for deg.

Søkefaner er mer organisert

Søkefaner er en liste over fanene dine, både åpne og nylig lukkede. Det hjelper deg å finne en bestemt fane ved å skrive inn nøkkelord. Klikk på forstørrelsesglassikonet øverst til høyre eller trykk Ctrl+Mellomrom, og begynn å skrive inn et nøkkelord for å identifisere fanen. Listen oppdaterer og begrenser alternativene dine mens du skriver.

Socket-støtte macOS

Når du kjøper en skinnende ny Mac, er en av toppprioriteringene dine hastighet: du vil at den skal laste og kjøre apper så jevnt som mulig, og du vil bli imponert over hvor jevn opplevelsen er. Mens du forundrer deg over skjermen som er skarpere enn noensinne, vil du også surfe på nettet med friskhet og hastighet inspirert av din helt nye Mac. Apple vil at du skal være lykkelig, akkurat som Opera, så vi har gjort din Mac-surfing med M1 enda raskere.

Opera støtter den nye linjen med Apple M1-prosessorer. Med Intels overgang til Apple Silicon-brikker kan Apple bedre kontrollere ytelsen til Mac-maskinvare og -programvare som kjører på macOS.

I likhet med Apple er Operas mål å gjøre nettopplevelsen din så smidig som mulig. Med denne siste versjonen kjører Opera 2 ganger raskere enn den forrige versjonen av nettleseren vår. Dette indikerer raskere tilgang til favorittnettstedene dine og en raskere overgang til Operas innebygde funksjoner som WhatsApp, Telegram, Twitter og Instagram, alt pent integrert i sidefeltet.

Enkel tilgang til funksjonen Player, Flow og Crypto Wallet

Apropos hastighet, Opera lar deg nå angi dine egne hurtigtaster for rask tilgang til Flow-funksjonen, som kobler datamaskinens nettleser til Opera på iOS og Android. Denne tilkoblingen er en ende-til-ende-kryptert samtale med alle enhetene dine for å sende notater, bilder, lenker, filer – alle tingene du ikke vil gå glipp av. Du kan også lage snarveier til Operas innebygde Crypto-lommebok, samt spillerfunksjonen – en inngangsport til alle favorittene dine på Apple Music, Spotify og YouTube Music.

Slik angir du egendefinerte tastatursnarveier for favorittfunksjonene dine:

  • Klikk på ikonet med tre prikker nederst i sidefeltet
  • Klikk på ikonet med tre prikker ved siden av funksjonen og velg Konfigurer snarveier
  • Skriv inn din egendefinerte snarvei ved siden av funksjonen

Hva er nytt

Er du også TikTokers? Er du som to av de tre respondentene i undersøkelsen vår som ønsker TikTok integrert i Opera-nettleserens sidefelt, akkurat som Instagram, Twitter eller WhatsApp? Vel, vil ikke ha mer! Vi gikk videre og integrerte appen direkte i flaggskip-nettleseren vår etter resultatene av brukerundersøkelsen vår, som viste at 65 % av folk som brukte TikTok i aldersgruppen 18-35, også ønsker å bruke den i nettleseren på skrivebordet. .

Folk elsker TikTok av mange grunner. Underholdningsmessig er det vanskelig å slå – så mye innhold hele tiden! Men vi vet at du også liker TikTok til annen bruk, inkludert å følge nyhetene, holde deg oppdatert på nye trender og se opplæringsprogrammer eller forelesninger.

Mye av dette er enkelt å oppnå med smarttelefonen din, mens du er på farten – men ikke alt! Hva om du prøver en ny oppskrift og trenger hendene fri til å lage mat – og viktigst av alt, ikke får de fete fingrene over hele telefonen? Med et mobiloppsett av TikTok har denne situasjonen «droppet telefonen» skrevet over alt. Kanskje du ser på en korrespondent levere sin oppdatering om de siste nyhetene – noe du foretrekker å se på en større skjerm når du multitasker ved skrivebordet ditt? Eller kanskje du bare ligger i sengen og ser på morsomme videoer, men for livet av deg vil du bare ikke måtte holde den telefonen lenger. Vel, dagens utgivelse gjør Opera til den eneste nettleseren som tilbyr en måte å nyte TikTok på uten å åpne en separat app eller måtte søke gjennom faner.

Så nå kan du nyte favorittvideoene dine med bekvemmeligheten til en stor skjerm, håndfri til å gjøre hva du vil. Men det er enda flere grunner til at du kan hoppe for å starte TikToking på skrivebordet ditt. Hvis du for eksempel er en innholdsskaper, kan du laste opp videoene dine til TikTok direkte fra nettleseren, slik at du kan redigere dem på en større skjerm før du laster opp. Eller, hvis du ønsker å få arbeidet gjort eller surfe på nettet uten forstyrrelser, kan du velge når du vil hoppe inn i «For Your Feed» med større kontroll. Ved å få tilgang til TikTok via Opera-skrivebordet deler du ikke mer data enn du ville gjort med et nettsted, og du kan fortsatt aktivere vår annonseblokkering eller gratis innebygde VPN samt VPN PRO i stor skala. enheten.

Hvordan aktiverer jeg TikTok-funksjonen i Opera-nettleseren?

Hvis du allerede bruker Opera-nettleseren, kan du aktivere TikTok ved å klikke på de tre prikkene nederst på Opera-sidefeltet og aktivere det i Messengers-delen av sidefeltet. Hvis du ikke er Opera-bruker, håper vi at vi nå har overbevist deg om at du bør. Last ned Opera-nettleseren! Når du har fullført dette enkle trinnet, er alt gjort: du kan begynne å nyte favorittinnholdet ditt på TikTok derfra i Opera.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *