Simone Magill «ikke lenger forelsket i fotball» før Aston Villa flytter

Simone Magill har scoret 21 mål på 70 kamper siden hun debuterte senior i en alder av 15 i 2010

«Jeg dro til Everton da jeg var 18. Alt var ukjent. På slutten av dagen var jeg i en klubb, en klubb som jeg liker å være rettferdig, så lenge.

«Jeg trengte virkelig en forandring og å ha en ny utfordring et annet sted fordi jeg virkelig ønsket å tenne en gnist igjen.

«Jeg var på et punkt hvor jeg tenkte:» Jeg trenger en forandring, for hvis jeg ikke har en forandring, føler jeg at jeg ikke liker dette spillet lenger. «Kom til dette punktet.»

Kort grå presentasjonslinje

2022 skulle bli et avgjørende år i Simone Magills karriere.

Spissen ville lede linjen for Nord-Irland ved EM 2022 etter å ha sparket landet hennes ut av en første større kvinneturnering.

Før EM sikret 28-åringen en overgang til Aston Villa fra Everton, som avsluttet en ni år lang periode på Merseyside.

Alt var spennende, alt var ferskt, alt var nytt.

Men i en grusom vri brøt Magill ACL i Nord-Irlands åpning mot Norge og året hans ble suspendert.

«Dette året har vært enormt når det gjelder euro og alt,» sa Magill til BBC Sport. «Jeg hadde vært i Everton i årevis, og jeg vet ikke om jeg bare ble forelsket i fotball, eller hva det var, og det er derfor jeg var så spent på et nytt kapittel med Villa.

«Etter operasjonen min prøvde jeg å ta et øyeblikk til å reflektere. Du spør deg selv: «hvorfor skjedde dette med meg?».

«Forhåpentligvis når jeg kommer tilbake for å spille, vil det være en tid når jeg drar, «det er derfor det måtte skje».

«Det kommer til å bli veldig spesielt når jeg kommer tilbake fordi den tiden vil tillate meg å reflektere og forstå hvor mye spillet betyr for meg.»

En kneskade gjorde slutt på Simone Magills deltakelse i EM etter én kamp
En kneskade gjorde slutt på Simone Magills deltakelse i EM etter én kamp

Nord-Irland «har vært min frelsende nåde»

Mens hun slet med klubbens fotball, som hun sa «ikke ga meg noe tilbake», sa Magill at Nord-Irlands suksess hadde holdt hennes lidenskap for sporten i gang.

«Den eneste tingen som fortsatte å tenne flammen for meg var Nord-Irland, for hver gang jeg dro dit og vi fikk et resultat, var det som «jeg» elsker dette spillet.»

«Det tillot meg å fortsette når jeg slet mentalt med hvor jeg var med kampen, helt til jeg kunne komme meg til overgangsvinduet og gå videre.

«Nord-Irland var min frelsende nåde, og det minnet meg hele tiden om, «nei Simone, du ble satt på denne jorden for noe», og jeg følte at fotball fortsatt var det.

«Du hører om så mange fagfolk som har et punkt i karrieren hvor de lurer på hvorfor de gjør det når det ikke går slik de vil ha det.

«Det var meg for en del av forrige sesong, og det var da jeg visste at jeg virkelig ønsket en forandring.

«Denne perioden jeg er inne i nå har fått meg til å sette mye mer pris på spillet, og det er et brennende ønske om å gå til angrep neste sesong, kanskje til og med denne sesongen, hvem vet?

«Den første personen jeg møtte var Villa-fysioen»

Mens Magill sa at det var «vanskelig å sette en tidsplan» når hun kom tilbake, er hun tilbake på gresset rett før jul og sikter på å få noen minutter før sesongslutt før hun går videre «til fullt angrep» på 2023-24 kampanje. .

Mens hun ennå ikke har debutert Villa, sier Magill at hun kaster seg inn i klubben med samfunnsarbeid, opptredener og draktlanseringer.

«Jeg er positiv til det. Hvis du ser det på en annen måte, vil det knuse hjertet ditt,» la hun til.

«Jeg hadde ikke engang møtt noen på klubben eller noe, den første personen jeg virkelig møtte var fysioterapeuten på kirurgens kontor.

«Det var fryktelig og du føler deg så skyldig. Villa var strålende fra skadekvelden. De var i kontakt med meg og beroliget meg. Jeg trengte det virkelig.

«En million ting gikk gjennom hodet mitt da det skjedde. Jeg hadde ikke engang vært i den klubben, og det var som «hva skal de tenke?».»

Simone Magill og Jordan Nobbs
Simone Magill kom til Everton i en alder av 18 fra Midt-Ulster i 2013 og ble den første spilleren fra Nord-Irland som signerte en profesjonell WSL-kontrakt fire år senere.

Magill la til at det å se Nord-Irland slå Italia på tirsdag ga henne ekstra motivasjon til å komme tilbake, og hun tror 2023 «kan være starten på noe spesielt».

«Jeg vil bare spille. Det er tider når jeg absolutt vil bryte en fotball eller la ballen berøre nettet, men jeg vet at jeg ikke kan gjøre det ennå.

«For første gang på lenge har jeg en ekte, klar tankegang om hvor jeg vil.

«Jeg er sterkere enn jeg noen gang har vært, både fysisk og mentalt. Forhåpentligvis vil jeg til slutt bli en mye bedre idrettsutøver og fotballspiller enn jeg noen gang har vært.»

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *