Skihopping. Rasnov uten polske ryttere. «Bestemte helseproblemer»

Helg i Rasnov kan det beskjedne polske laget sikkert skrive på den positive siden, tross alt hoppet våre hoppere på lørdag to andreplasser i sommerkonkurranser av høyeste nivå. Wąsek og Hula, godt disponerte, hadde trolig ønsket om en tredje pallplass i konkurransen for mikset lag, noe som ikke ville vært urealistisk om det ikke var for at ingen av de polske hopperne kom til Romania.

Nicole Konderla har for tiden den beste sommeren i karrieren. Hun fullførte FIS Cup-konkurransen to ganger på førsteplass og to ganger på tredjeplass. I Szczyrk kunne hun vinne med sensasjonen de siste månedene, slovenske Nika Prevc. På sine fire starter i samme serie har Kinga Rajda endt på topp ti tre ganger. På grunn av den ikke sterkeste rollebesetningen i konkurransen i Rasnov, kan den polske mann-kvinnelige kvartetten bli fristet til å ha en hyggelig overraskelse til fansen, men etter avgjørelse fra treningspersonalet ble representantene for Beskid-delen av det polske laget igjen. landet.

– Etter FIS-cupen i Einsiedeln var det nødvendig å gjøre justeringer i den tidligere fastsatte planen, i forbindelse med signalene om helseproblemene som vi fikk fra spillerne – forklarer trener Szczepan Kupczak. – Det var ikke noe veldig alvorlig, men vi måtte la jentene puste, derav beslutningen om å bli i Polen denne helgen. De mulige konsekvensene av disse helseproblemene er lettere å overvåke på stedet enn når du reiser til en utenlandsk konkurranse.

– I Polen klarte vi å trene og delta i Orlen Cup-konkurransen, så vi holdt starttempoet uten en lang og slitsom reise. Vinteren er allerede bak oss, vi må ta hensyn til dette og på en ansvarlig måte disponere styrken til spillerne – forklarer Kupczak, som fortsatt er en aktiv idrettsutøver. I august deltok han i Nordic Combined Summer Grand Prix i Oberstdorf. Til syvende og sist viser han fortsatt grei form i bakken, noe han har vant fansen til i det meste av karrieren. I treningsserien før konkurransen oppnådde han til og med en høy femteplass. I selve konkurransen tok han 31. plass på grunn av dårlig løpsvær.


Adrian Dworakowski, kilde: egen informasjon

publikum: (2909)
kommentarer: (22)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *