Skiskyting | Skiskyttere etterlyser dialog. Vi avslører brevet som gikk til forbundet

I det polske skiskytterforbundet har dette surret av negative følelser og tråkket en stund. Trenerne og sportssjefen forlot laget. Dette scenariet ble advart av spillerne som sendte et brev til presidenten og styret i begynnelsen av oktober. Det var også signeringer fra profilerte skuespillere. Vi har kommet frem til innholdet i brevet.

eget bilde

Aleksander Wierietielny, Justyna Kowalczyk-Tekieli, Łukasz Słonina, Sergiej Dalidowicz – dette er personene som trakk seg og avsluttet arbeidet i det polske skiskytterforbundet. Denne hendelsen vil sannsynligvis komme som et sjokk for fansen når startsesongen starter neste måned.

Skiskyttere etterlyser dialog

Før den offisielle kunngjøringen om avgangen til trenerne for B- og ungdomslagene og sportssjefen, forsøkte spillerne å snakke med styret og foreningens president. Sportsinwinter.pl-portalen nådde brevet som ble sendt til Joanna Badacz 3. oktober. Polske skiskyttere har bedt om dialog, og uttrykker sin dype bekymring over situasjonen. De understreket at rådgiverne har bidratt mye til oppbyggingen av vinterskiskyting i landet vårt. Den originale bokstaven vises nedenfor.

Det skal bemerkes at på slutten er det signaturer fra fremtredende polske skiskyttere. Nesten alle landslagsspillere har bestemt seg for å støtte brevet. Det er også underskriftene til ungdomsgruppen og B.

Kilde: egne opplysninger

Siste innlegg av Mateusz Wasiewski (se alt)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *