Skottland må «forbli ydmyk» når EM 2024-kvalifiseringen nærmer seg, sier John Carver | Fotballnyheter

Skottland topper sin Euro 2024-kvalifiseringsgruppe etter fire av fire seire; de reiser til Kypros for deres neste kvalifiseringskamp fredag ​​kveld; seier kan føre til at Steve Clarkes lag sikret plassen mot England i en vennskapskamp 12. september; Elliot Anderson ute på grunn av skade

Av Alison Conroy, digital sportsjournalist @AlisonGConroy


19:09, Storbritannia, tirsdag 5. september 2023

En imponerende start på kvalifiseringen til EM 2024 har fått Skottland til å drømme om neste sommers finale, men assisterende manager John Carver insisterer på at de må «holde seg ydmyke».

Seier over Kypros og triumf over Spania startet kampanjen, med seier i Norge etter en 2-0-seier mot Georgia i en regnvåt Hampden Park, og satte Skottland i en utrolig posisjon.

Halvveis i kampanjen er de åtte poeng foran på toppen av gruppe A, og hvis de slår Kypros igjen fredag ​​kveld, kan Steve Clarkes menn bestille plass i finalen tirsdag kveld ved å spille en vennskapskamp mot England i Hampden.Bilde:
Skottland topper sin EM 2024-kvalifiseringsgruppe

En seier i Larnaca ville bety at dersom Spania slo Georgia og da Norge i det minste spilte uavgjort mot georgierne, så blir det nok en tur til EM for tartan-hæren.

Men Carver understreker viktigheten av å ikke se for langt frem.

«Vi har ikke engang snakket om England,» sa han om vennskapskampen på Hampden Park for å minnes 150 år med skotsk fotball.

Skottland trener i Glasgow mens de forbereder seg til europeisk kvalifisering mot Kypros på fredag, der en seier vil være et stort steg mot å kvalifisere seg til EM i Tyskland.

«Vi har ikke diskutert noe annet enn fredagskveldens kamp mot Kypros, vi må legge all vår energi i denne kampen.

«Vi må være ydmyke og vise ydmykhet, så før denne kampen må vi jobbe hardt, spillerne våre må være fokuserte og sørge for at all vår innsats er dedikert til dette spillet.»Bilde:
Elliot Anderson ble utelukket med skade.

Kypros ligger for øyeblikket nederst i den skotske kvalifiseringsgruppen etter tre tap, men Carver, som var kaptein for Omonia Nicosia, forventer ikke en lett kveld.

«Vi vet hvor vanskelig det kommer til å bli. Jeg kjenner kypriotisk fotball ganske godt og nivået har forbedret seg mye i det siste.

«Vanligvis er folkemengdene ganske skremmende, men for landslaget er det ikke så stor sak, det er flere familier og barn som skal se på.

«Det viktigste blir varmen, det blir varmt og banen vil trolig være tørr. Det er noe vi skal klare, men vi har utmerkede forhold. [in Scotland] akkurat nå, og vi akklimatiserer oss.»

Anderson droppet fra Skottlands lag

Elliot Anderson er fraværende fra Skottlands tropp til den kommende dobbeltspissen mellom Kypros og England.

Newcastle-midtbanespilleren har fått en knekk på trening, og etter samråd med ledelsen og medisinsk stab har det blitt bestemt at han ikke skal ta den seks timer lange flyturen til Kypros i morgen.

Anderson, født i Whitley Bay, spilte for Skottland på ungdomsnivå, men er fortsatt kvalifisert til å spille for England.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *