Skottland mot Norge: TV-kanal, direktesending, dommer og VAR mens Steve Clarkes menn ser etter å avslutte EURO-kampanjen

Skottland vil se etter å avslutte sin triumferende EURO 2024-kvalifiseringskampanje på best mulig måte når de er vertskap for Norge på Hampden i morgen kveld.

Uavgjort 2-2 mot Georgia torsdag kveld, kombinert med Spanias 3-1-seier på Kypros, betyr at skottene er to poeng bak gruppe A-lederne Spania på vei inn i siste runde. For å vinne gruppen, måtte Steve Clarkes side slå Norge og håpe Georgia tar en sjokkseier over spanjolene, der sistnevnte har fordelen over skottene mot hverandre.Men etter å ha sikret seg plass i et andre EM på rad med to kamper igjen, vil landslagssjefen være opptatt av å prøve å gjenopplive den feel-good-faktoren når Skottland søker en første seier på tre kamper i alle konkurranser. .

LES MER: Liam Scales kan bli Celtics neste stjerne som blir belønnet med en ny avtale når Brendan Rodgers tar stilling

LES MER: Celtic-fans forsvart av Neil Lennon over forstyrrelse av minnedagen under minutts stillhet

Hampden Park vil nok en gang være stappfull når Clarkes menn prøver å forberede seg på et fantastisk år i 2024. Den keltiske duoen Callum McGregor og Greg Taylor håper å stille tidlig opp mot nordmennene, mens Celtic-duoen Rangers John Souttar og Ryan Jack håper også å fullføre sine respektive lag, etter å ha gått glipp av uavgjort 2-2 i Tbilisi torsdag.

Her er alle detaljene i forkant av søndagens oppgjør.

Når spilles Skottland mot Norge?

Skottland mot Norge finner sted søndag 19. november med avspark klokken 19.45 på Hampden.

Hvordan kan jeg se kampen?

Kampen sendes på Viaplay Sport og dekningen starter klokken 19.00.

En Viaplay Sports-pakke er tilgjengelig for £9,99 per måned og kan kjøpes her.

Hvem er embetsmennene?

Den rumenske dommeren Mircea Feșnic skal dømme søndagens kamp og har delt ut 57 gule kort og ett rødt kort på sine 12 kamper så langt denne sesongen.

Han vil bli assistert av sine landsmenn Valentin Gabriel Avram og Alexandru Cerei som linjedommere og Marian Alexandru Barbu som fjerdedommer.

Kroatiske Mario Zebec er på VAR-vakt og vil bli assistert av kroaten Duje Strukan.

Walisiske Kevin Parry vil være UEFA-dommerobservatør mens tyske Rainer Koch blir UEFA-delegat i Hampden.

Er det noe nytt fra laget?


Skottland-sjef Clarke vil sannsynligvis friske opp troppen sin etter torsdag kvelds oppgjør i Georgia.

Hearts-kaptein Lawrence Shankland kom fra benken for å utligne på en spektakulær måte i Tbilisi og vil være desperat etter å spille fra start mens Stuart Armstrong og Lewis Ferguson også vil kjempe om startplassen.

De norske gjestene har fått et stort slag med nyheten om at stjernespissen Erling Haaland er ute av kampen på Hampden på grunn av skade.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *