Skottland mot Norge: TV-kanal, direktesending, dommer, VAR og mer ettersom skottene ser ut til å avslutte EURO-kampanjen på topp

Skottland vil se etter å sikre seg kvalifiseringen til EURO 2024 når de møter Norge på Hampden søndag 19. november.

Torsdag kvelds 2-2 uavgjort mot Georgia, kombinert med Spanias 3-1 borteseier på Kypros, betyr at skottene er to poeng bak gruppe A-ledere Spania foran den siste kampen. Steve Clarkes menn bør slå Norge og håpe Georgia tar en sjokkseier over spanjolene hvis de skal vinne gruppen, hvor sistnevnte har fordelen over Skottland på en head-to-head rekord.
Men etter å ha bestilt plass på neste sommers EUROS i Tyskland med to kamper igjen, er det en sak om å prøve å bygge momentum for sjef Clarke og teamet hans, som går inn i søndagens oppgjør uten seier i de tre siste kampene.

LES MER: Jamie McGrath ser ut til å bruke Aberdeen-formen for å beholde rollen som Republikken Irland

LES MER: Aberdeens Bojan Miovski ser ut til å snu keltisk frustrasjon til store seire over Italia og England

Den tidligere Aberdeen-unggutten Lawrence Shankland kom fra benken for å score den sene utligningen i Tbilisi torsdag kveld, mens andre eks-Donene Scott McKenna, Lewis Ferguson, Kenny McLean og Ryan Christie la til sine landskamper.

Og med dette som den siste internasjonale pausen i 2023, vil Clarke desperat trenge sin side for å fullføre sin triumferende kampanje med tre store poeng foran en utsolgt Hampden for å sette dem opp for et enormt 2024.

Her er alle detaljene foran søndagens kamp i Glasgow.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *