Skottland-trener gir ærlig vurdering av Jacob Browns prestasjon etter Norge-avreise

Jacob Brown, à gauche, en action pour l'Écosse contre la Norvège à Hampden dimanche soir <i>(Bilde: PA)</i>» bad-src=»https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/7PRDnLR3B4eAFaimqzUaTg–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTY0MA–/https://media.zenfs.com/scotlandfd_591cfd3fd3fd3fd3fd3fd3fd3fd3fd3fdfd 63af0 42e43f62a671″ src = «https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/7PRDnLR3B4eAFaimqzUaTg–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjt3PTk2MDtoPTY0MA–/https://media.zenfs.com/en/herald_591ed/herald_591f4f/ 2e43 f62a671″/></div>
</div>
</div>
<p><figcaption class=Jacob Brown, venstre, i aksjon for Skottland mot Norge på Hampden søndag kveld (Bilde: PA)

STEVE Clarke vil prøve å teste sin Skottland spillere med krevende vennskapskamper mot respekterte fotballnasjoner foran EM-finalen i 2024 Tyskland neste sommer, bekreftet han.

Clarkes menn er på et fem-kamps seierløst løp etter at de ikke klarte å overvinne England, Spania, FrankrikeGeorgia og Norge under deres siste utflukter.

Landslaget vil bare kunne spille fire vennskapskamper – to i mars og to i juni – før de tar banen for sin første gruppekamp under EM.

Treneren deres vil imidlertid ikke prøve å stille motstandere som er lette å beseire de kommende månedene, selv om anklagene hans ikke har vunnet siden september.

LÆRE MER: Norsk trener gir Skottland spådommer foran EM-finalen i 2024

«Vi går, vi vil vente på trekningen, vi vil se hvem som er der, vi vil se hvem som vil spille mot oss, vi vil se etter lagene vi vil spille også, og så vil vi se hva som er den beste måten for å oppnå det,» sa han. -erklærer han.

«Men jeg vil gjerne ha konkurransedyktige spill fordi jeg tror, ​​som jeg sa før, du trenger det konkurransefortrinnet, vi trenger det konkurransefortrinnet. Forhåpentligvis velger jeg fire anstendige vennskapskamper.

The Herald: Tidligere Celtic-back Kristoffer Ajer elsket å være tilbake i Glasgow på internasjonal tjeneste med

På spørsmål om det ville være fordelaktig for Skottlands spillere å ta mot mindre land og bygge selvtillit med seire foran EM 2024-finalen, svarte Clarke: «Nei, egentlig ikke.

«Jeg vil ha konkurransedyktige spill. Jeg tror ikke du lærer nok av et slikt spill eller å spille i et Pot 5- eller Pot 6-lag eller hva som helst. Jeg vil se etter lagene Pot 1, Pot 2, Pot 3, Pot 4. Det ville vært bedre om de var lag som ikke vil gå til EM.

«Det er ikke mange enkle kamper internasjonal nivå. Frankrike tror kanskje det er en eller to lettere kamper, men ikke mange andre land.

LÆRE MER: Sent Mohamed Elyounoussis mål fratar Steve Clarkes menn seieren

I mellomtiden sa Clarke at han var fornøyd med Jacob BrownSkottlands opptreden mot Norge, men innrømmet at han gjerne skulle sett den Luton by frontnettet i andre omgang.

Brown ble foretrukket fremfor Lyndon Dykes og Shankland i angrep i fravær av Che Adams og jobbet hardt i løpet av sin tid på parken. Imidlertid klarte ikke den nidobbelte spilleren å konvertere en Nathan Patterson senter før Stuart Armstrong scoret.

«Vi har god kvalitet,» sa Clarke. «Jacob var god. Han jobbet hardt i et enkelt skift mot to store, fysiske karer. Jeg syntes han gjorde det bra.

«Jeg er skuffet over at Jacob ikke scoret et mål fra et innlegg fra høyre, men vi samlet det bra og viste god utholdenhet for å komme inn i det hjørnet. John (McGinn) viste hvor poeng han er en god spiller og Stuarts resultat var utmerket.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *