Slik lever og lever Wojciech Szczęsny. En leilighet i Torino, en bolig i den polske skogen til helten fra verdensmesterskapet i 2022

Wojciech Szczęsny er vår beste spiller i verdenscupen i Qatar. Til daglig bor og bor Juventus-keeperen i Torino sammen med sin kone, den sjarmerende og vakre sangeren Marina, og sønnen Liam. De har en vakker, luksuriøst ferdig leilighet der. Slik arrangerte Wojciech Szczęsny seg i Italia – se hans private bilder!

I Torino valgte Wojciech Szczęsny og Marina en luksusleilighet i byen. Det er innredet i en moderne stil, og dens store attraksjon er takterasse. Imidlertid liker familien også å tilbringe fritiden i Polen, hvor de eier en skogbolig og et hus på fjellet. Oppdag bildene av huset deres i galleriet vårt!

– Ingen steder har jeg det bedre enn i hagen min som ligger innerst i skogen. Jeg føler meg trygg, lett, rolig og fremfor alt komfortabel her – innrømmet Marina på Instagram. Wojciech Szczęsny eier også en leilighet i London, hvor han bodde under sine opptredener i Arsenal.

Slik lever og lever Wojciech Szczęsny. Leilighet i Torino, …

Wojciech Szczęsny og Marina møttes i 2013 og har vært et lykkelig par siden 2016. Sangerinnen og modellen innrømmer at hun ikke så en eneste kamp før hun møtte Wojtek og ikke engang visste hvem han var. Imidlertid ble fotballspilleren forelsket og stoppet ikke innsatsen for å vinne Marinas hjerte. I dag oppdrar de sin 3 år gamle sønn, Liam, sammen.

Wojciech Szczęsny er en av de beste målvaktene i verden. Han startet sin store karriere i Arsenal London og spiller nå for Juventus Torino, hvor han med suksess erstattet legendariske Gianluigi Buffon. På verdensmesterskapet i 2022 i Qatar var det kun takket være hans prestasjoner at Polen kom ut av gruppen, Wojciech Szczęsny reddet to straffer i gruppekampene.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partners reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *