SolarDuck: et flytende solkraftverk vil transportere energi til jorden ved hjelp av droner

Selskap SolarDuck er et nederlandsk-norsk selskap som skal lansere et virkelig spesielt prosjekt i Tokyo Bay. Sammen med sin partner, Tokyu Land Corporation, vant de en kontrakt for gjennomføring av et prosjekt kalt Tokyo Bay ESG-prosjekt. Everblue vil også gå inn i spillet og dette vil være følgende fornybare energiløsninger.

Et flytende solkraftverk skal installeres i Tokyobukta. I stedet for å frakte strøm via undersjøiske kabler med minimalt tap til land, vil batterier her lades, som så fraktes til land ved hjelp av droner. De vil ikke fly, fordi disse dronene vil seile, og det vil være små båter som vil bringe disse akkumulatorene til havnen i byen. Her kan de så deles ut etter behov, for eksempel til ulike offentlige arrangementer.

Det store problemet her vil være tap, siden hjulet gjennom batteriene ikke er like effektivt som en konvensjonell kabel, men med RES er det vanligvis nødvendig med en midlertidig oppbygging, så det vil uansett være nødvendig et sted i et mindre eller større omfang. Problemet her er snarere selve fordelingen. Selve den autonome dronen vil ha et visst strømforbruk, det samme vil den påfølgende utplasseringen av batterier i byen.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *