Sønnen hennes, kronprinsesse Mette-Marit, har et forhold til denne reality-TV-stjernen

25 år gamle influencer og reality-TV-stjerne Nora Haukland sier til avisen at de har vært sammen siden april i år og nå offisielt er sammen med Marius.

Med sin samboer Johannes Klemp vinner Nora i 2020 kjærlighetens øy. Et år senere ble de to til og med forlovet. Men i desember 2021 kunngjorde paret at de hadde separert. Nå, nesten et år senere, viser det seg at hun er forelsket i sønnen til den norske kronprinsessen.

Den norske kongefamilien er vant til smaken av Marius hos kjente kvinner. Før Nora hadde Marius et forhold til Playboy-modellen Juliane Snekkestad i fire år. Hennes nakenbilder på sosiale medier vakte oppsikt den gang. Marius kan regne med støtte fra mamma, som mener sønnen hennes har rett til privatliv og bør få ta sine egne valg. Men ja, han er sønn av kvinnen som er den fremtidige dronningen av Norge, så det er grenser.

Marius er ikke offisielt en del av den norske kongefamilien. Mette-Marits har sin eldste sønn i et forhold før hun møter kronprins Hakkon Magnus. Hun har to barn med ham: Prinsesse Ingrid Alexandra (18) og Prins Sverre Magnus (16).

Hva gjør vinnerne av den siste nederlandsk-belgiske kjærlighetens øy ferdig med premiepengene deres? De forteller oss:

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *