Sparekontoer for gründere og bedrifter er på vei oppover. Vi presenterer deg deres oversikt

Sparekonto tilbud

Fio tilbyr sparekontoer for privatpersoner og gründere med en rente på 4 % for et ubegrenset innskuddsbeløp. Opprettelsen, administrasjonen og oppsigelsen er gratis, det samme er kvitteringer og utbetalinger eller kontantuttak i filialer (fra 1000 kroner). Det er ikke mulig å utstede betalingskort på kontoen, antall ut- eller uttak er begrenset til 4 per måned, og det er ikke mulig å sette opp SIPO-betalinger, stående ordre eller vareprøver. Juridiske enheter kan nå åpne en Fio-sparekonto personlig i en filial eller på nett i nettbank, med en fast årlig rente på 3 %. Entreprenør John Blah til dette inn pressemelding legger til at med denne kursen er det en av de mest fordelaktige sparekontoene på markedet.

Profi Bonussparekonto er navnet på en sparekonto for gründere med en garantert bonus fra Komerční banka. Det er uten varsel og derfor med umiddelbar tilgang til de innsatte pengene. De forrentes med dobbel rente, der basisrenten annonseres før bonusperioden starter avhengig av utviklingen i finansmarkedene og renten krediteres kvartalsvis, og bonusen er alltid garantert for hele kalendersemesteret, og bonusen godskrives halvårlig og beregnes alltid fra laveste saldo for gitt semester.

I mBank kan gründere opprette en eMax Business sparekonto. Det er gratis å sette opp og kjøre, sammen med alle innkommende og utgående betalinger. Denne sparekontoen har ingen oppsigelsesfrist og kunder kan umiddelbart overføre betalinger mellom mBank-kontoene sine.

Raiffeisenbank tilbyr gründere og småbedrifter FLEXI-sparekontoen og et tillegg til bedriftskontoen i form av sparekonto pluss for gründere. FLEXI-sparekontoen har en rente på opptil 0,05 % per år, oppsigelsesfristen er 14 dager og banken vil rentesaldo opp til CZK 30 millioner. Betingelsen for å opprette denne kontoen er å ha en vanlig profesjonell konto (SMART, ACTIVE eller WORLD). Det andre produktet er Savings Plus-kontoen for gründere, der det er mulig å permanent vurdere midlene du ikke bruker for øyeblikket. Det er ingen varsel og gründeren kan administrere overføringene mellom kontoene sine, det vil si fra proffkontoen til denne sparekontoen. Dette kalles smart sparing, hvor du bare trenger å angi øvre eller nedre grense for midlene og perioden hvor den tilgjengelige saldoen skal sjekkes på både brukskontoen og sparekontoen. . Når saldoen er over øvre grense vil midler over angitt verdi overføres til sparekonto, og dersom beløpet er på nedre grense vil midler under angitt verdi overføres fra sparekonto til brukskonto. Renten for denne kontoen er 0,01 %.

Trinity Bank tilbyr bedrifter Advantage+-kontoen, som har en rente på 0,05 % per år og et ubegrenset innskuddsbeløp. Dette er en innskuddskonto uten oppsigelsesfrist, og det kan ordnes gjennom en bedriftsbankmann som kommer til deg og tar seg av alt.

Renter på sparekontoer

Ball Navn på sparekonto Rente Oppsigelsestid
fio Fio sparekonto 4 % det er ikke
Fio sparekonto for juridiske personer 3 % det er ikke
forretningsbank Profi sparekonto bonus 0,03 % (0,01 % basis + 0,01 % bonus) det er ikke
mBank eMax Profesjonell sparekonto 0,01 % det er ikke
Raiffeisen Bank FLEXI sparekonto opptil 0,05 % fra 14 dager
PLUSS sparekonto for gründere 0,01 % det er ikke
Trinity Bank ADVANTAGE+ sparekonto 0,05 % det er ikke

Hva er gebyrene for sparekontoer?

Ball Navn på sparekonto Kontovedlikeholdsgebyrer Pris for en innenlands transaksjon Gebyrer for tidlig uttak
fio Fio sparekonto gratis gratis
fio Fio sparekonto for juridiske personer gratis gratis
forretningsbank Profi sparekonto bonus gratis gratis
mBank eMax Profesjonell sparekonto gratis gratis
Raiffeisen Bank FLEXI sparekonto gratis gratis Kan ikke brukes
Raiffeisen Bank PLUSS sparekonto for gründere gratis gratis gratis
Trinity Bank ADVANTAGE+ sparekonto gratis gratis

Terminskudd er et alternativ

Når gründere eller bedrifter har frie midler og vet at de først vil trenge dem etter en stund, kan de sette dem på termininnskudd. Takket være dette får de en viss rente og vet hvor lenge de sparer pengene sine. Renten er høyere og innskudd er lovlig forsikret inntil 100 % av volumet. Dog maksimalt inntil tilsvarende EUR 100 000 for en innskyter i en bank.

Termininnskudd tilhører imidlertid produkter rettet mot vanlige forbrukere fremfor gründere og bedrifter.

En oversikt over innstillingene for enkelte termininnskudd

Ball Produktnavn Varighet Rente Minimum innskudd Tidlig uttak
CREDITAS Bank Termininnskudd 6 måneder – 10 år 2,75 til 5,5 % uspesifisert Ja
fio Termininnskudd med fornyelse 1 uke – 60 måneder 1,95 til 5,10 % 3000 CZK tillatt, men underlagt en strafferente
UniCredit Bank Termininnskudd 1 uke – 12 måneder 0,01 til 5,5 % CZK 30 000 ja, betaler

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *