Sportsnyheter | Frankrike slår Norge for å gå videre til semifinale i United Cup


Sydney, 4. januar (AP) Frankrike slo Norge i den avgjørende mixeddouble og satte opp en United Cup-semifinale mot Polen torsdag.

Frankrikes Caroline Garcia og Edouard Roger-Vasselin slo Ulrikke Eikeri og Casper Ruud 7-5, 6-4 i en remis som varte i nesten 6 1/2 time.

Les også | Kalinga Super Cup 2024 Format: Her er en titt på de deltakende gruppene og lagene.

Ruud tvang kvartfinalen til å bli avgjørende ved å slå Adrian Mannarino 6-1, 6-4 etter at Garcia ga Frankrike en 1-0 ledelse ved å slå Malene Helgo 6-2, 6-7 (6), 7-6 (5) .

Garcia, rangert som 20. og 2022 WTA Finals-mester, måtte jobbe i mer enn 2 1/2 time mot Helgo, 544.

Les også | «Du har ikke noe imot å spille på slike baner så lenge alle holder kjeft i India» Rohit Sharma snakker på Cape Town-banen.

«Det var en sprø kamp, ​​en sprø prestasjon fra Helgo,» sa Garcia. «Jeg kjente henne ikke så godt, og hun spilte bare en gal kamp, ​​hun slo ballen så bra.»

Ruud utklasset Mannarino i herresingle.

«Jeg tror ikke jeg møtte et knekkpunkt,» sa Ruud. «Så det er flott for mine servicestandarder … og for å sette Norge tilbake på styret.»

Hvem som møter Australia i den andre semifinalen på lørdag avgjøres fredag ​​mellom Hellas og Tyskland. Søndagens finale vil også finne sted på Ken Rosewall Arena i Sydney. (AP)AM

(Dette er en uredigert og automatisk generert historie fra den syndikerte nyhetsfeeden, siste ansatte kan ikke ha endret eller redigert innholdet)
cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *