Sportsnyheter | Polen går videre til United Cups kvartfinale, Norge slår Kroatia men sluttspillsjansene usikre


Sydney, 1. januar (AP) nr. 1-rangerte Iga Swiatek ledet Polen inn i kvartfinalen i United Cups mixed team tennis-turnering på mandag, og vant sine singel- og doublekamper.

Swiatek kom inn på banen under press, og måtte vinne singelkampen mot spanjolen Sara Sorribes Tormo for å opprettholde uavgjort. Alejandro Davidovich Fokina ga Spania en 1-0 ledelse med en 3-6, 6-3, 6-4 seier over nr. 9 Hubert Hurkacz.

Les også | Rafael Nadal snakker om Roger Federers innflytelse på karrieren som går utover møter med Novak Djokovic.

Men Swiatek slo Sorribes Tormo 6-2, 6-1 for å tvinge fram en avgjørende mixed double-kamp. Swiatek, en fire ganger Grand Slam-singelmester, og Hurkacz trengte deretter en drøy halvtime for å avslutte uavgjort med en 6-0, 6-0 seier og gjøre Polen til det første landet som kvalifiserer seg til kvartfinalen.

I Sydney holdt tredobbelt Grand Slam-singelfinalist Casper Ruud liv i Norges kvartfinalesjanser med tilsvarende single- og mixeddoubleseire over Kroatia.

Les også | David Warner avduker farvel til Sydney som siste testkamp, ​​opprinnelig trukket på Lord’s for Grand Exit i 2023.

Donna Vekic ga Kroatia en 1-0 ledelse med 7-5, 3-6, 6-3 seier over lite kjente Malene Helgo. Men Ruud slo deretter Borna Coric 6-4, 6-1 for å sende utligningen til en avgjørende uavgjort, som Norge vant i en tiebreak.

Ruud og Ulrikke Eikeris 6-2, 3-6, 10-7 seier over Vekic og Ivan Dodig forlater Norge (1-1) i påvente av utfallet av den siste gjenværende gruppe F-kampen mellom Kroatia (0-1) og Nederland. (1-0) tirsdag.

I mandagens påfølgende kamper møtte USA Storbritannia i Perth og Frankrike møtte Tyskland i Sydney.

To kvartfinaler i Perths gruppekamper spilles onsdag. Kvartfinalene i Sydney spilles torsdag og fredag, og semifinalene og finalen er planlagt til lørdag og søndag, også på Ken Rosewall Arena i Sydney. (PA)

(Dette er en uredigert og automatisk generert historie fra den syndikerte nyhetsfeeden, siste ansatte kan ikke ha endret eller redigert innholdet)
cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *