Sportsnyheter | United Cup: Casper Ruuds seier forgjeves da Brasil slo Norge

Brisbane [Australia]2. januar (ANI): Casper Ruuds seier over Thiago Monteiro var forgjeves da Brasil slo Norge (3-1) i gruppe E-oppgjøret på Pat Rafter Arena mandag.

Norge startet søndagens United Cup-kamp mot Brasil med 2-0. Selv om verdens nummer 3 Casper Ruud holdt liv i Norges håp, klarte ikke landet å skru tiden tilbake.

Les også | Premier League 2022-23: Brentford FC tilbakekaller Mads Bech og Fin Stevens fra låneperioder.

World 118 Laura Pigossi slo Ulrikke Eikeri 6-3 6-4 og ga Brasil seieren. Pigossis seier ga Brasil en 3-1 ledelse mot Norge, og landet avslutter gruppe E med 1-1 rekord.

Ruud slo Brasils Thiago Monteiro 6-3, 6-2 i singelåpningen for menn på det nye året, og kuttet underskuddet til 1-2.

Les også | Etter CWG-medaljen er Nikhat Zareens neste mål OL i Paris i 2024.

«Det var en må vinne, så kanskje jeg følte litt press, men jeg var i stand til å komme godt i gang og starte det nye året i tennis i Australia, det er flott. Det er alltid spennende å «være her. Min første tid i Brisbane, så det har vært noen flotte dager så langt. Jeg nyter virkelig byen og takk til alle som kom ut på årets første dag for å se litt tennis,» sa Ruud som sitert av atptour.com.

Ruud fortsatte der han slapp i en fantastisk 2022-sesong, og steg til nr. 2 på Pepperstone ATP-rankingen og nådde Nitto ATP Finals-mesterskapet. Til tross for 0-2 under i det andre settet, rykket nordmannen i de seks siste kampene og vant på 72 minutter.

I åpningsminuttene beviste Monteiros forehand hans fall da en serie utvungne feil sendte Ruud inn i komfortsonen hans inne på Pat Rafter Arena.

«Jeg føler meg fortsatt veldig motivert for å komme og spille her i Australia. Fjoråret var litt uheldig. Jeg kunne ikke spille Australian Open. Jeg rullet ankelen dagen før min første turné, så jeg gleder meg veldig til å håpe for en god start på sesongen her, og det er en perfekt måte for meg å starte enda et år på Touren,» sa tennisverdens nummer tre.

Selv om Ruud dyttet en lang forehand i det andre settet, skjøv han seg aldri eller så i trøbbel. 24-åringen konverterte fem av sine seks pausesjanser til å gå 3-0 opp i ATP-rekorden mot Monteiro. Nordmannen slapp ikke et sett i noen av oppgjørene.

Pigossi gjorde en enorm innsats for å slå verdens nummer 388 Eikeri da presset økte for å fullføre den brasilianske triumfen. Pigossi slo den 30 år gamle nordmannen, som teller dobbel som hoveddisiplin, på en time og 50 minutter. (ANI)

(Dette er en uredigert og automatisk generert historie fra syndikert nyhetsfeed, siste ansatte har kanskje ikke redigert eller redigert innholdet)

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *