Statistiske indikatorer indikerer tydelig problemene til det latviske landslaget i verdensmesterskapet

På fire seriekamper har det latviske landslaget spilt i mindretall ti ganger og tapt fire mål, noe som gir kun 15. plass i 16-lagskonkurransen med 60 % nøytralisering av flertallet av motstanderne. Bare Kasakhstan (52,94 %) har en dårligere indikator, men lederne med 100 % er verts-Finland.

I mellomtiden er det latviske landslaget med 6,90 % foran kun britiske hockeyspillere (5,83 %). De mest nøyaktige skytterne er kanadierne, hvis pucker gikk i nettet 15,94 % av tiden.

I flertall tar det latviske landslaget med 16,67 % prestasjon 12. plass i 16-lagskonkurransen (Canada er leder med 46,15%), men når det gjelder antall straffeminutter er l det latviske landslaget på andreplass – 24 straffeminutter (mindre enn Tyskland – 20), mens det latviske landslaget ligger på 12. plass i målvaktsstatistikken med 88,60 % av redde skudd (leder er lokallaget fra Finland med 94,57 %).

Gjennomsnittlig 8 410 fans så kamper personlig for det latviske landslaget, som fortsatt ligger på andreplass når det gjelder oppmøte. 11 536 fans så kampene til lokallaget fra Finland. Norske hockeyspillere ligger på tredjeplass i denne indikatoren, hvis kamper ble sett av 7677 fans, fulgt av USA med 6947 tilskuere, med andre landslag som henger langt bak.

Gjennomsnittlig antall tilskuere per kamp ved verdensmesterskapet i Tammerfors og Helsinki er 5.016, men minst interesse var det for Kasakhstans landslagskamper, som i snitt ble sett av 2.431 fans.

I individuell statistikk er det ingen latviere blant de 30 mest produktive ishockeyspillerne, men den mest produktive spilleren i turneringen etter fjerderundespill med ni poeng (2+7) er den tsjekkiske landslagsspissen Romans Červenka.

I mellomtiden er to spissspillere fra det latviske landslaget blant de beste i skudd vunnet. Oskars Batņa med 61,29 % av skuddene vunnet er den sjette beste i turneringen, mens Andris Džeriņš er på 12. plass med 58,49 %. Lederen er tsjekkeren David Krejci (70,59%).

Latvias neste kamp er planlagt til i dag mot Østerrike. Kampen «Nokia Arena» i Tammerfors starter klokken 20:20, den sendes direkte på den latviske TV-kanalen 7 (LTV7).

I undergruppe B leder Sverige etter fire runder med 11 poeng, etterfulgt av Finland med ti poeng, etterfulgt av USA med åtte poeng og Tsjekkia med sju. Norge følger med fem poeng, Latvia og Østerrike har tre poeng hver, mens Storbritannia har ett poeng.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *