Succession: de første bildene av sesong 4 avduket

En reklamevideo lagt ut på nett av den amerikanske kanalen HBO gjorde det mulig å avsløre blant annet noen upubliserte bilder av sesong 4 av «Succession». Vi får vite i forbifarten at en del av filmingen, som fortsatt pågår, fant sted i Norge.

Et første blikk. Knapt 7 måneder etter slutten av sesong 3, serien «Etterfølgeskaper allerede overskrifter med publiseringen av en reklamevideo av den amerikanske kanalen HBO, som avslørte usette bilder av det fjerde kapittelet som for tiden filmes. Vi oppdager en Logan Roy – briljant tolket av Brian Cox – som flyter over av energi. «Det er ikke slutten,» sa han. «Vi dreper konkurransen. Jeg skal bygge noe bedre, raskere, slemmere, villere», sier han foran ansatte i medie- og økonomiske imperiet Waystar Royco (se klokken 1:30).

Vi ser ved hans side karakteren til Tom Wambsgans (Matthew MacFadyen), mannen til datteren hans som forrådte sistnevnte da hun og brødrene hennes planla et mytteri for å ta farens plass i spissen for selskapet, og advare ham i forkant av deres intensjoner. Fetter Greg, som ble med Tom ved å sverge lojalitet til ham, vises også på bildet, alle smiler, mens Logan Roys barn virker skuffet.

Også i et intervju med det amerikanske nettstedet variasjon, avslørte produsent Scott Ferguson parallelt at en del av innspillingen av sesong 4 – som skal lanseres på HBO i løpet av året 2023 – hadde funnet sted i Norge. Dette vil gjøre det mulig å finne karakteren til Lukas Mattson (Alexander Skarsgard), et geni av nye teknologier som Logan Roy har bestemt seg for å videreselge hele selskapet til (vi kjenner ikke de eksakte forholdene i saken) uten å spørre om vurderingen av barna hans, i hjemlandet. Denne sesong 4 lover definitivt å bli mer spennende enn noen gang.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *