Sykkelregister

1 av 3 nordmenn er blitt frastjålet sykkelen sin, og årlig stjeles det sykler for over 100 millioner kroner i Norge. Registrer sykkelen din i sykkelregisteret i dag!

Kjøpt registrering i butikken?

Hvis du har kjøpt en registrering hos en sykkelforhandler er det viktig at du registrerer sykkelopplysningene og din kontaktinformasjon.

REGISTRER SYKKEL- OG EIEROPPLYSNINGER

Søk i sykkelregisteret

Kjøpe brukt sykkel? Sjekk sykkelregisteret om det er registrert merknader på sykkelen. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke oppgir eierinformasjon og at du må logge deg inn for å utføre søk.

SØK I REGISTERET

Aktivér bruker

Har du mottatt en aktiveringskode fra oss? Aktivér brukeren din her.

AKTIVÉR BRUKER

Opprett bruker og kjøp registrering

Ønsker du å registrere sykkelen din i sykkelregisteret? Kun 399,- for 3 år.

OPPRETT BRUKER OG KJØP REGISTRERING

Logg inn og kjøp registrering

Har du allerede en bruker? Logg inn og kjøp registrering. Kun 399,- for 3 år.

LOGG INN OG KJØP REGISTRERING

Fem gode grunner for å registrere sykkelen din

Årlig bidrar vi direkte til å oppklare tyverier og store beslag med verdier for flere millioner kroner.

Fordeler hos ditt forsikringsselskap
Skulle du være så uheldig å bli frastjålet sykkelen din, gir de fleste norske forsikringsselskap deg redusert egenandel, ofte opptil 50 %, hvis sykkelen din er registrert i et FG-godkjent sykkelregister. Kontakt ditt forsikringsselskap for å kontrollere dine vilkår.

Trygghet ved kjøp og salg
Vi har forenklet og trygget kjøps- og salgsprosessen. Dette skal gjøre det tryggere å kjøpe og selge sykler, samt øke bruktverdien på sykkelen din.

Effektiv beskyttelse mot tyveri
Oblaten på sykkelen din viser at den er registrert og kan spores tilbake til deg som rettmessig eier – det vet tyvene. Dermed blir omsetting av stjålne sykler vanskeligere, og sykkelen din mindre attraktiv for tyver.

FG-godkjent sykkelregister
Securmark Sykkelregister er et FG-godkjent sykkelregister. Det betyr at det er godkjent av Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd, som stiller ulike krav til blant annet produkt og systemer.

Større sjanse for å få tilbakelevert en stjålet sykkel
Politi, tollvesen, forsikringsselskaper og hittegodsstasjoner har tilgang til vårt register som daglig brukes til å avsløre sykkeltyverier og returnere stjålne sykler til rettmessig eier.