Ta igjen Djokovic i finalen? Han er bare en jeger, han blir presset, i Ruud

Han har ikke mange svakheter, men til syvende og sist er han bare en jeger. Nylig tapt i finalen i Pai med Run, prøver Ruud å finne en vei ut, da selv den serbiske stjernen valgte et svakhetsøyeblikk.

Nordmannen vet at han i utsatt posisjon vil fange stjernejuicen selv søndag kveld på Tour. Under den siste store finalen i tennisåret 2022.

Selv om han ikke spiller slike redninger hver dag, er jeg sikker på at han også vil være under press, i Norge, at selv 21 Grand Slam-titler ikke har fritatt Djokovic fra nervøsitet.

Selv om jeg er på e-boken i (kvart mot åtte), men jeg vil være en outsider. Han vant denne turneringen fire ganger, jeg så ham to ganger på TV og så hvor bra han gjorde det.

Djokovic vant turneringsmesterskapet for fjerde gang, hvis han lykkes på søndag vil han utligne Roger Federers rekord. Han forventes også å bli den eldste vinneren av arrangementet og motta de tyngste enkeltpremiepengene i tennishistorien på $4.740.300.

Han har ennå ikke tapt på Turn, sist i lørdagens semifinale møtte han Taylor Fritz etter to tiebreaks.

Jeg kjempet og jeg var glad for å vinne, for etter tennissiden gjorde jeg ikke noe galt, jeg evaluerte dagens gang, som ble fulgt av nron-dueller i grupper.

Tvert imot dominerte Ruud, 23, i semifinalen: han feide Andrej Rubljov 6:2 og 6:4, og fra 1:2 i første sett tok han ni kamper i kunngjøring.

Noen ganger blir han sint når han gir meg så mye, for da tror du at du kan gjøre hva som helst med meg, men så skynd deg og gå videre, han sier at han ble fanget i brannen i andre akt og lot den konkurrerende russeren komme seg litt .

Pesto innvilget til finalen med en rolig atmosfære. I henne forener motivasjonen for å flytte til den andre byen i verdensøkonomien henne. Det viktigste han vil gjøre er å lande på ukjent territorium: sjansen til å vinne et stort trofé og slå en av tidenes beste tennisspillere.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *