Terry Henderson om forskning. Kong Szczecin avventer resultater

Basketball. Terry Henderson er allerede i Szczecin, men lørdagens debut i Kings tropp er tvilsom.

I slutten av september skrøt King av Terry Hendersons engasjement. 28-åringen søkte på jobb i NBA for fire år siden. Han spilte i Summer League for Charlotte Hornets, men fikk til slutt ingen kontrakt. Han dro til Europa – han spilte i Italia, i 2019/20-sesongen i GTK Gliwice og så igjen i Italia. Han skulle debutere for Kongens lag i kampen mot Śląsk Wrocław, men fansen så ham ikke engang på tribunen.

«Da vi gikk inn i forhandlinger med ham visste vi at han hadde helseproblemer. Direktøren forsikret ham om at han var i sluttfasen av rehabiliteringen. Det er bare det at behandlingen tok lengre tid, så vi var klare: enten er han hos oss på mandag eller vi sier opp kontrakten – sa Arkadiusz Miłoszewski, Kings trener etter kampen mot Śląsk.

Henderson ankom, møtte teamet og… ble sendt til spesialisert testing. Kings leger vil avgjøre om kantspilleren er klar til å spille eller fortsatt trenger legehjelp. Lørdag er King vertskap for polske andreplass Legia Warszawa, og amerikanerens prestasjon er tvilsom.

For en uke siden debuterte en erfaren basketballspiller Mateusz Kostrzewski for laget. Spilleren trenger tid til å vise ferdighetene sine. Ytterligere endringer i Kings liste er ikke planlagt på dette tidspunktet.

Det skjer i Polen og rundt om i verden – les videre i.pl

Partner reklamemateriell

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *