The Missing in Lørenskog: The True Story of the Dark Netflix-serien

Den nye suksessen til strømmeplattformen Den er inspirert av saken om Anne-Elisabeth Hagen. Lær alt om den mystiske kidnappingen som sjokkerte Norge.

Hver uke tiltrekker en ny fiksjon alles oppmerksomhet Netflix. Denne gangen var trikset Forsvant i Lørenskog miniserie på kun 5 episoder som varer ca 50 minutter. Siden den kom på strømmeplattformen 14. september har produksjonen fengslet nettbrukere som vil vite alt om denne norske krimserien.

Tilhenger

Hvilken hendelse inspirerte historien?

Laget av Nicolaj Frobenius og Stephen Uhlander, er denne tittelen klassifisert som et alternativ som passer for personer over 16 år. Og grunnen er ikke forgjeves, siden scenene som presenteres gjennom kapitlene kan være noe sterke. Protagonisert av Yngvild Stoen Grotmol, Henrik Rafaelsen, Christian Rubek og Victoria Ose, forteller en historie som er like spennende som den er kontroversiell. » En millionærs kone forsvinner og politiet må forholde seg til pressen og villedende informanter for å avdekke sannheten.sier dens offisielle synopsis.

Sannheten er at en god del av tilskuerne kunne ha gått glipp av en detalj: » Basert på virkelige hendelser«. Det var i 2018 da forsvinningen av Anne-Elisabeth Hagen sjokkerte et helt land. På denne måten, Forsvant i Lørenskog dukket opp som et fiktivt alternativ som tett følger etterforskere, journalister og advokater som har vært involvert i endeløse teorier, spekulasjoner og rykter etter bortføringen.

Forsvant i Lørenskog (Netflix).

I sannhet er handlingen inspirert av forholdet til paret Tom Hagan, en norsk forretningsmann som han bodde sammen med i et herskapshus som ligger i denne forstaden til Oslo. I oktober samme år forsvant den 69 år gamle kvinnen uventet, selv om politiet ikke offentliggjorde saken da hun var en fremtredende forretningsskikkelse. Uansett, situasjonen ble kjent da det dukket opp et løsepengebrev som ba, i bytte for løslatelsen hans, 10 millioner i Monero-kryptovaluta.

Selv om det ikke er noe som tyder på at døren ble tvunget opp, var den første teorien at Anne-Elisabeth Hagen hadde forsøkt å gjemme seg for fangstmennene sine. I halvannet år ble det imidlertid ikke oppdaget noen ledetråder om hva som virkelig kunne ha skjedd.

I april 2021, Politiet arresterte Tom og siktet ham for å ha drept eller medvirket til drapet på kona. ved siden av en ikke navngitt 30 år gammel mann.

Det gikk 11 dager før forretningsmannen ble løslatt etter å ha nektet for enhver form for involvering i konas liv. Siden den gang har Anne-Elisabeths skjebne aldri vært kjent. Dette er grunnen til at Netflix, for å møte utsiktene til sin nye produksjon, forklarer:Ettersom mysteriet motstår å bli løst, vil karakterene finne ut hvor langt de er villige til å gå for å finne svar. Denne serien avslører hvor mottakelige vi alle er for å trekke konklusjoner i fravær av en definitiv sannhet.«.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *