Tilbake på den hvite skråningen! VM i skiskyting starter allerede til helgen

Skiskytterfansen gleder seg. Etter en pause på flere måneder starter den nye skiskyttersesongen denne helgen, hvor deltakerne skal delta i ni verdenscupstevner, samt verdensmesterskapet i Nové Město, Moravia. Hvilket program venter skiskytterne i år?

350 CZK tilbys med kampanjekode: BIGPROMOCZ

Ekstra 3000 CZK for innskudd + gratisspinn

BRUK KAMPANJEKODE

18+ Finansdepartementet advarer: deltakelse i sjansespill kan føre til avhengighet.

Den 47. utgaven av verdenscupen i skiskyting begynner med åpningsarrangementet i Östersund. Skiskyttere og skiskyttere konkurrerer for første gang lørdag 25. november i blandet stafett og gjennomfører totalt 10 løp i Sverige. Ved sesongstart vil de bli presentert i alle disipliner unntatt massestarter.

Fra Östersund skal konkurrentene til det tradisjonelle stoppestedet i Hochfilzen, Østerrike. På den annen side, en uke senere, avslutter de det første verdenscupstevnet i Lenzerheide, Sveits.

Etter juleferien vil skiskytterne følge et konkurranseprogram i de tyske skiskytterfestningene Oberhof og Ruhpolding. Siste stopp på verdenscupplanen før verdenscupen blir arenaen i Anterselva, Italia.

Verdensmesterskapet returnerer til Tsjekkia

Skiskyting-verdensmesterskapet kommer tilbake til Tsjekkia etter 11 år. Det siste mesterskapet ble arrangert i Nové Město na Moravě i 2013, og det tsjekkiske landslaget vant da den eneste medaljen takket være mixstafetten bestående av Veronika Vítková, Gabriela Soukalová, Jaroslav Soukup og Ondřej Moravec.

Den nåværende verdenscupstillingen vil avgjøre hvor mange innenlandske konkurrenter som vil ha sjansen til å forbedre det tsjekkiske landslagets nevnte poengsum på Vysočina Arena. Det tradisjonelle antallet på fire startende kan økes til fem hvis landet har en konkurrent opp til 15. plass i den generelle rangeringen.

Sesongslutt i utlandet

Skiskytterne vil avslutte sesongen på en uvanlig måte i utlandet. I månedsskiftet februar og mars skal de opptre i Holmenkollen, Norge, deretter på American Soldier Hollow, hvor eliteserien kommer tilbake etter fem års pause. Den endelige verdenscuprankingen avgjøres en uke senere, 17. mars i Canmore, Canada.

Fullfør SP-program i skiskyting 2023/2024

25. november – 3. desember: SP Östersund (Sverige)
8.–10. desember: SP Hochfilzen (Østerrike)
14.–17. desember: SP Lenzerheide (Sveits)
4.–7. januar: SP Oberhof (Tyskland)
10-14 januar: SP Ruhpolding (Tyskland)
18-21 januar: SP Anterselva (Italia)
5. – 18. februar: MS Nové Město na Moravě (Tsjekkia)
29. februar – 3. mars: SP Oslo (Norge)
8.–10. mars: SP Soldier Hollow (USA)
14.–17. mars: SP Canmore (Canada)

Nye 300 CZK gratis for registrering

Hvordan vurderer du det nye spillekontoret?

Få bonusen

18+ Finansdepartementet advarer: deltakelse i sjansespill kan føre til avhengighet.

Kilde: Tsjekkisk skiskyting, Sport.cz

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *