To Wildcats kåret MAC Hermann Trophy semifinalister – UK Athletics

LEXINGTON, Ky. — Seniorene Eythor Bjorgolfsson og Luis Grassow er blant 15 semifinalister for MAC Hermann Trophy, United Soccer Coaches og Missouri Athletic Club (MAC) annonsert onsdag.

De MAC Hermann Trophy er den mest ettertraktede individuelle æren i NCAA Division I fotball og har blitt tildelt årlig siden 1967.

Bjorgolfsson demonstrerte en imponerende karriere som Wildcat ved å spille 68 kamper med 43 starter på totalt 3808 minutter på banen i løpet av sine fire år på Lexington. Den eldste har vært en kraft å regne med i angrep med 24 mål uavgjort for den sjette målscoringen gjennom hele karrieren for programmet. Hans 10 kampvinnende mål satte ham på tredjeplass sammenlagt. Bare denne sesongen har Bjorgolfsson scoret 10 mål med to assist, inkludert en brace mot Lipscomb, et mål mot delstatsrival Louisville, mangeårige rivaler Indiana og West Virginia i turneringen Sun Belt Conference. Han avfyrte 49 skudd inkludert 26 på mål for å ta karrieren i Storbritannia til 111 med 56 på mål.

Den norske innfødte Jessheim mottok en rekke utmerkelser gjennom 2022-kampanjen, inkludert Sun Belt Conference Preseason Offensive Player of the Year, Sun Belt Conference First Team utmerkelser og utmerkelser fra alle Sun Belt-konferanseturneringer. Han ble tildelt Sun Belt Offensive Player of the Week to ganger i september. Bjorgolfsson har også blitt valgt ut til å delta i 2022 adidas MLS College Showcase denne uken i Raleigh, NC

Grassow er en av fem semifinalister som ble annonsert på MAC Hermann Trophy Watch List i august. Siden han ble anerkjent på overvåkningslisten, har innfødte i München, Tyskland mottatt en rekke utmerkelser, som årets forsvarsspiller i Sun Belt Conference Preseason, Sun Belt Conference Year, Sun Belt Conference First Team Honours og Full Sun Belt Conference Tournament. utmerkelser. Seniorkapteinen ble også kunngjort som en All-American College Sports Communicators Academic for 2022-sesongen.

Forsvareren spilte 59 kamper for Kentucky med 56 starter på totalt 5.057 minutter på banen. Han har sett en startposisjon i alle de 21 kampene denne sesongen som har bidratt til 11 clean sheets, samt syv skudd inkludert fire på mål. Grassow har scoret tre mål for Cats denne sesongen. Han uavgjort kampen i Tulsa tidlig på sesongen, avfyrte et imponerende saksespark mot WVU i det sjette minuttet av kampen, og headet ballen med suksess inn i konferanseturneringens mesterskapsmål mot James Madison. Gjennom karrieren i Wildcat bidro seniorforsvareren til over 20 shutouts.

MAC Hermann Trophy Banket 2022 vil bli holdt på den historiske Missouri Athletic Club i St. Louis 6. januar 2023, for å offisielt kunngjøre årets vinnere.

Avstemningen på de mannlige finalistene i 2022 (3) er nå åpen på nett. Avstemningen fortsetter til 13. desember. De mannlige finalistene offentliggjøres 14. desember og de kvinnelige finalistene offentliggjøres senere i dag. For mer informasjon om historien til MAC Hermann Trophy, besøk MACHermannTrophy.org.

For de siste Kentucky menns fotballnyhetene, følg @UKMensSoccer på Twitter, Facebook og Instagram, samt på nettet på UKAthletics.com.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *