Torsdagsport i korte trekk | PA Nyheter

BASEBALL

NEW YORK (AP) – Trevor Bauer ble gjeninnsatt torsdag av Major League Baseballs uavhengige dommer, noe som lot pitcheren gjenoppta karrieren i starten av 2023-sesongen.

Den 31 år gamle Los Angeles Dodgers-stjernen ble gitt en enestående to-sesongs ubetalt suspensjon av baseballkommissær Rob Manfred 29. april for brudd på ligaens retningslinjer for vold og overgrep i hjemmet. seksuelle overgrep etter at en kvinne i San Diego sa at Bauer slo henne og seksuelt mishandlet henne. i fjor, en siktelse pitcher nektet.

Spillerforeningen sendte inn en klage på vegne av den tidligere Cy Young Award-vinneren, og et panel på tre personer ledet av den uavhengige voldgiftsdommeren Martin Scheinman begynte å høre saken 23. mai.

Scheinman opprettholdt en suspensjon på 194 kamper i stedet for Manfreds planlagte straff på 324 kamper, men gjeninnsatte umiddelbart Bauer, og tildelte 50 kamper for å dekke deler av den lange perioden Bauer ble satt i administrativ permisjon mens MLB undersøkte saken. i løpet av 2021-sesongen og på begynnelsen av dette året.

Bauer vil tape mer enn 37 millioner dollar i lønn for de siste 144 kampene i forrige sesong og de første 50 kampene i neste sesong, frem til 23. mai. Lønnen som ble tapt neste år er faktisk en tilbakebetaling av deler av den administrative permisjonen hans, da han gikk over til å motta lønn.

Bauer, som ikke har spilt siden anklagene dukket opp og MLB begynte å etterforske, har gjentatte ganger sagt at alt som skjedde mellom ham og kvinnen var samtykkende.

En e-post sendt torsdag etter timer for å søke kommentarer fra kvinnens advokat, Bryan Freedman, ble ikke umiddelbart returnert.

Bauer saksøkte sin anklager i føderal domstol, en avgjørelse som kom mindre enn tre måneder etter at påtalemyndigheten bestemte seg for ikke å anklage pitcheren.

BALTIMORE (AP) – Baltimore Orioles kjøpte catcher James McCann og 19 millioner dollar fra New York Mets onsdag kveld for en spiller som skal navngis.

McCann var en 2019 All-Star for Chicago White Sox, men gikk bare 0,195 med tre hjemmeløp og 18 RBI-er for Mets forrige sesong.

McCann skylder 12 millioner dollar i hver av de neste to sesongene under den fireårige kontrakten på 40,6 millioner dollar han signerte med New York i desember 2020. The Mets ble enige om å betale Orioles 11 millioner i 2023 og 8 millioner i 2024.

ANAHEIM, California (AP) – Infielder Brandon Drury har sagt ja til en toårig kontrakt på 17 millioner dollar med Los Angeles Angels.

Høyrehendte Oliver Ortega har blitt benyttet for å gjøre plass på 40-mannslisten for Drury, som traff en karriere-high 28 homers forrige sesong for Cincinnati og San Diego. Han vant Silver Slugger-prisen som bruksspiller.

PROFOTTBALL

Fansen må google det fra og med neste sesong hvis de vil ha tilgang til NFLs «Sunday Ticket»-pakke.

NFL kunngjorde en avtale for Google om å distribuere ut-av-markedet søndag ettermiddag spill-pakken på YouTube TV og YouTube Primetime Channels.

Den syv år lange avtalen er verdt litt over 2 milliarder dollar per sesong. Pakken har vært på DirecTV siden 1994. Satellittleverandøren har betalt 1,5 milliarder dollar i året på en åtteårskontrakt som utløper ved slutten av denne sesongen.

NFL søkte 2,5 milliarder dollar per sesong for pakken. Det kan fortsatt treffe den summen ettersom ligaen beholder de kommersielle rettighetene til barene og restaurantene og er i ferd med å selge disse rettighetene.

HØGSKOLEFOTBALL

NORMAN, Okla. (AP) – Peyton Bowen, den høyt rangerte defensive backen som trakk seg tilbake fra en muntlig forpliktelse til Notre Dame og sa at han skulle til Oregon, endte opp med å signere med Oklahoma.

Bowens flytting fra Fighting Irish til Ducks i en seremoni på videregående skole i Denton, Texas var en av de største historiene på onsdag da college-fotballens tre dagers tidlige signeringsperiode begynte. Han var en av flere topprekrutter som gjorde en pivot i siste øyeblikk til Oregon.

Men femstjerners sikkerhet ble aldri offisielt annonsert i Oregons topp 10. Bowen ga ut en uttalelse på sosiale medier, og sa at han angret på noen av handlingene sine og beklaget til fansen på skolene han droppet fra.

ATHENS, GA. (AP) — Nr. 1 Georgia styrket sin dybde på bredmottaker for 2023-sesongen da to bredmottakeroverføringer fra Southeastern Conference-lag signerte for å spille for Bulldogs.

Dominic Lovett fra Missouri og Rara Thomas fra Mississippi State kunngjorde avgjørelsene sine på Twitter-kontoene sine. Sophomores rangert i SECs topp 15 i yards mottatt i 2022.

MYNDIGHETENE

WASHINGTON (AP) – Huset har vedtatt et lovforslag som garanterer lik lønn for amerikanske kvinner som deltar i internasjonale arrangementer, lovgivning som vokste ut av det amerikanske kvinnefotballlagets lange kamp for å få samme lønn som menn.

Equal Pay for Team USA Act, vedtatt onsdag kveld, vil kreve at alle idrettsutøvere som representerer USA i global konkurranse skal motta lik lønn og fordeler i idretten deres, uavhengig av kjønn. Den dekker mer enn 50 amerikanske nasjonale idretter og krever at USAs olympiske og paralympiske komité håndterer tilsyn.

Lovforslaget vedtok Senatet med enstemmig støtte. Han er nå på vei til president Joe Bidens kontor.

RUGBY

DUBLIN (AP) — Det italienske rugbyforbundet har satt i gang en etterforskning etter at en svart Benetton Treviso-spiller mottok en råtten banan i julegave.

Benetton har også suspendert en spiller for varigheten av etterforskningen som et «føre-var»-tiltak, sa klubben å ta grep en dag etter at Cherif Traore luftet sine frustrasjoner på sosiale medier.

Traore, en 28 år gammel Guinea-født rekvisitt, beskrev den anonyme gaven fra en hemmelig nissebegivenhet som en «støtende gest» som senere førte til en unnskyldning fra lagkameratene.

KROSSBYGGING

LAUSANNE, Sveits (AP) – Tre ganger olympisk mester i vektløfting, Lyu Xiaojun fra Kina, har testet positivt i en dopingsak.

Det internasjonale testbyrået sa at Lyu testet positivt for EPO, et utholdenhetsforsterkende hormon som er forbudt i sport, 30. oktober mens han trente. Den kinesiske stjernen er midlertidig suspendert mens en disiplinærsak forfølges.

HOCKEY

NHL utsatte to kamper som var planlagt til fredag ​​på grunn av en stor vinterstorm som begynte å rulle gjennom de østlige to tredjedeler av USA og Canada, og førte til snøstormer og frysende temperaturer.

Buffalos hjemmekamp mot Tampa Bay ble utsatt onsdag, og en dag senere utsatte NHL Detroits besøk til Ottawa til 27. februar.

SKI

MADONNA DI CAMPIGLIO, Italia (AP) — Daniel Yule fra Sveits vant nattslalåm i verdenscupen på Canalone Miramonti for tredje gang.

Norske Henrik Kristoffersen ble nummer to, 0,08 sekunder bak.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *