Tournament of Champions 2023 spådommer, ekspertvalg, odds, banerangeringer, beste Kapalua golfspill

Getty bilder

Med snuoperasjonen i timeplanen kommer gjenopptakelsen av PGA Tour-sesongen 2022-23. Med omtrent en måned fri fra RSM Classic, starter 2023 Sentry Tournament of Champions igjen det nye året. Som vert for 39 av de beste spillerne i verden, vinnerne av sesongen 2021-22 og de som har kvalifisert seg til Tour Championship vil ta turen til Maui, Hawaii, for å ta på Plantation Course i Kapalua.

Verdens nummer én Rory McIlroy vil være blant dem som gir avkall på turen. Med muligheten til å hoppe over en av de nylig forhøyede begivenhetene i PGA Tour-sesongen, bestemte den forsvarende FedEx Cup-mesteren seg for å starte året sitt litt senere enn de fleste mens han fortsatt holdt seg til sin tradisjonelle timeplan. Den forsvarende mesteren Cameron Smith vil heller ikke være på banen på grunn av sin tilknytning til LIV Golf, og Shane Lowry klarte ikke å kvalifisere seg til tross for en sterk kampanje i 2022.

I deres sted vil 17 av de 20 beste spillerne i verden konkurrere. Scottie Scheffler, årets PGA Tour-spiller i 2022, har muligheten til å gjenvinne verdens nr. 1-tittelen fra McIlroy med en solo tredjeplass eller bedre. Scheffler ankom denne turneringen for en sesong siden uten å vinne PGA Tour, men er nå blant de beste spillerne i verden 12 måneder senere.

Forrige sesongs toer Jon Rahm har som mål å prestere på samme måte som han gjorde i 2022 da han skjøt 33 under. Tony Finau vil håpe at den varme sommeren og høsten hans kan gå over i vinter, mens Jordan Spieth, Justin Thomas og Xander Schauffele ser etter å gå inn i vinnersirkelen i Kapalua igjen som de eneste tidligere mesterne på banen.

Begivenhetsinformasjon

Begivenhet: 2023 Sentry Champions Tournament | Avtale: 5.-8. januar
Plassering: Plantekurs i Kapalua — Maui, Hawaii
Av: 73 | Opptakene: 7.596 | Sotck-børs: $15 000 000

Tournament of Champions 2023 feltodds

Odds levert av Caesars Sportsbook

 • Jon Rahm (13/2): På denne tiden i fjor var Rahm nummer 1-spilleren i verden etter en dominerende 2021-kampanje. Han ville ha vunnet denne turneringen hvis det ikke hadde vært for Smiths rekordstore prestasjon, men han burde trøste seg med å vite at han kan bli tøff på denne golfbanen med de beste av dem. Vinneren av tre av sine siste 14 turneringer på slutten av 2022, spanjolen fant sitt preg på greenene når PGA Tour gikk inn i sluttspillsvingen. Hvis han fortsetter den kvaliteten med å sette seg inn i Europa og vinne i DP World Tour Championship, hvis han fortsetter på en slik bane med den flate pinnen, er nok en PGA Tour-seier i hans nære fremtid.
 • Scottie Scheffler (17/2)
 • Xander Schauele (19/2): Thomas kan ha vunnet i 2020, men dette var Schauffeles turnering å tape. Trengte bare to putter på det 72. hullet, og Schauffele tok i stedet tre og falt til slutt i ekstra hull. Etter å ha smakt sin egen medisin, sirklet Schauffele banen søndag året før med 11 under 62 for å slå Gary Woodland med én. 29-åringen kommer denne gangen med syv topp-fem-plasseringer på sine siste 13 starter, hvorav tre har kommet i form av seire.
 • Patrick Canlay (10-1)
 • Justin Thomas (11-1): Den 15 ganger PGA Tour-vinneren er en spiller jeg synes er vanskelig å bedømme. Er 15 et imponerende antall seire? Ja, men for noen av Thomas» talenter, jeg vet at det er enda mer i tanken. Vinner av 2021 Players Championship og 2022 PGA Championship, han har ikke hatt en flerseiersesong siden 2020. Han slo tilfeldigvis Schauffele og Patrick Reed i sluttspillet det året i den samme turneringen. Hans syv opptredener i Tournament of Champions lyder som følger: T5, tredje, WIN, tredje, T22, WIN, T21.
 • Tony Finau (14-1)
 • Sungjae Im (16-1)
 • Victor Hovland (18-1): Han er den siste vinneren i feltet – men ikke i et offisielt PGA Tour-arrangement – ​​ettersom Hovland overgikk Scheffler i Hero World Challenge i begynnelsen av desember. Den 25 år gamle nordmannen er kjent som kongen av tropene og golfbaner i resort-stil, og ønsker å forbedre rekorden i Tournament of Champions. Med avslutninger på T30 og T31 i de to foregående utspillene hans, kan håndgripelige forbedringer i kortspillavdelingen føre til en mye mer respektabel ytelse for den ballslående maskinen.
 • Colin Morikawa (18-1)
 • Cameron Young (20-1)
 • Tom Kim (20-1)
 • Jordan Spieth (22-1): Det er en spiller som konstant snakker om ønsket om å spille Kapalua hvert år, og det er Spieth. Med plasseringer på andreplass, WIN, T3 og niende fra 2014-18, kom Spieth tilbake forrige sesong og slet med å vokse i form av en T21-avslutning. Selv om slagantallet hans har blitt bedre, fortsetter han å være en gåte, først og fremst på grunn av putteren hans. Hvis det er varmt, kan han vinne. Hvis det er kaldt, kan han havne utenfor topp 20. Ingen av delene ville vært for overraskende.
 • Matt Fitzpatrick (22-1)
 • Sam Burns (25-1)

Sentry Tournament of Champions 2023 Ekspertvalg

Hvem vinner Sentry Tournament of Champions og hvilke langskudd vil forbløffe golfverdenen? Besøk SportsLine nå for å se anslått plassering og de beste spillenealt fra modellen som har vunnet åtte store golfturneringer og har samlet inn over $9500 siden juni 2020.

cristiano mbappe

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *